Дневен хороскоп 13 октомври 2020
Дата на публикуване: 09.10.2020
дневен хороскоп 13 октомври 2020

Дневен хороскоп 13 октомври 2020 ви вещае ден, в който е добре да довършите стари изостанали задачки и да се съсредоточите в нещо, което ще обогати денят ви. Не влизайте в ненужни спорове и конфликти и си пазете повече здравето. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 13 октомври 2020 вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Овни, грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Телец
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Днес обърнете внимание на отношенията си. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Близнаци

В вторник не се претоварвайте. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Днес просто е такъв ден.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 13 октомври 2020 вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Лъв

Вторник носи успех на Лъвовете. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Ангажирани сте с парични въпроси. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Дева

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 13 октомври 2020 вторник не е еднозначен ден за Везните. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Любовните преживявания ще са повод за емоция. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Скорпион

Бъдете отговорни към своите постъпки. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Ако Ви предложат делово пътуване, не го отказвайте. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 13 октомври 2020 вторник ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. вторник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Вторник е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Бъдете внимателни в избора на партньори. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.

Зодия Козирог

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Парите придобиват друг смисъл за вас. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Днес просто е такъв ден.

Зодия Водолей

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Риби

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Днешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. В вторник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.