Дневен хороскоп 13 септември 2019
Дата на публикуване: 13.09.2019
дневен хороскоп 13 септември

Дневен хороскоп 13 септември 2019

Според нашия дневен хороскоп на 13 септември, петък няма да е фатален за повечето от вас, но си отваряйте очите.
Зодия Овен
На Овните предстои динамичен ден, изпълнен със събития. Възможно е някой близък човек да има нужда от вашата помощ, защото е взел необмислено решение. Помогнете му. Към любимия човек ще сте настроени по-скоро приятелски, което ще му донесе известно разочарование, защото ще очаква повече от вас. Прекратете действията, които водят до загуба на време, енергия и пари. Съсредоточете се върху работата и се амбицирайте, за да избегнете грешки. Ако имате свободно време, посветете го на активно движение, а ако сте уморени – почивка или някакъв спорт от рода на плуване. Учете се от грешките си, за да продължите ударно напред.

Зодия Телец
Денят е свързан с нови финансови начинания, които ще бъдат успешни за вас. Настроението ви ще се подобри, възможно е да се появи нова връзка в любовта. Недейте да участвате в препирни или скандали, запазете спокойствие. Не подценявайте здравето си, погрижете са за себе си. Възможно е в семеен план да възникнат някои казуси, на които да обърнете специално внимание. Но не си навличайте неприятности, бъдете хладнокръвни и приемете чуждото мнение. В работата може да се окаже, че ще ви натоварят с нещо допълнително, но за съжаление това няма да ви донесе финансова изгода. Денят ще е шарен, пълен с разнообразни емоции.
Зодия Близнаци
На фаталният петък 13 вашата активност ще е повишена. Днес няма да искате да сте самотни, ще търсите по-често приятна компания. Ако можете, вечерта се съберете с приятели и отидете някъде, защото ще ви се отрази добре. Не е оферта да сте самотни.

Днес избягвайте да боравите с пари или да сключвате сделки или договори, денят не е благосклонен към това. В семеен план отношенията ви са прекрасни, най-после ще се отруснете. Ако обичате спорта – можете да потренирате, ще ви подейства релаксиращо. Избягвайте пътуванията.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп на 13 септември Раците да не прекаляват с физическото или психическото натоварване. Карайте по-леко. Ако следвате целите си, успехът няма да закъснее. Днес ще излъчвате чар и е възможно хората да ви правят комплименти и да ви заглеждат повече от обикновено. Сложете новите си дрехи и се радвайте на тяхното уважение. Ако някой започне твърде много да се присламчва към вас, бъдете нащрек, защото намеренията му няма да са съвсем чисти. Той ще се стреми да ви използва с цел да изкопчи от вас някаква полза, а не да стартира нова любовна връзка. Ако може днес не пътувайте, недейте да работите, особено на международния пазар. Обърнете внимание преди всичко на семейството си. Ще имате перфектно здраве, което ще ви успокои и ще можете да се насладите на деня.

Зодия Лъв

Стартът на деня предразполага към положителни изживявания. Днес наблегнете на спорта, за да укрепнете здравето си. Обадете се на приятел, съберете се, обсъдете всички въпроси, които ви тормозят. Внимавайте как боравите с парите, за да няма загуби. Ако всичко върви по план е възможно парите в семейството ви да скочат нагоре. Не предприемайте нови начинания, свързани с нов бизнес или работа. Действайте си по план, като не бързайте и не се преуморявайте. Съсредоточете вниманието си към семейната среда, където ще се чувствате обичани и търсени. Ако имате любовна връзка – дайте на партньора си всичко, от което има нужда. Вярвайте повече в късмета, той е на ваша страна.

Зодия Дева

По-добре днес бъдете предпазливи повече от обичайното. Денят ще е изпълнен с напрежение, избягвайте да шофирате, ако имате тази възможност или много внимавайте, когато се качите на автомобила си. Здравето ви може да се разклати, а ако ви предстои някакъв бизнес, не бързайте да го почвате, а осмислете нещата няколко пъти. по-добре отложете новите начинания за другата седмица.
В любовта също ще има известни сътресения, затова не бъдете изненадани, ако това се случи. Просто звездите вещаят такъв период, който скоро ще отмине.
В работен план бъдете пасивни и не очаквайте чудеса от шефа или партньорите.
Съсредоточете вниманието си към семейното огнище и близките си хора. Не забравяйте, че идва събота, когато най-после ще си починете и настроението ви ще се подобри.

Зодия Везни

Имате стара работа, която днес трябва да бъде завършена. Направете го, за да сте на чисто. Спрете да се преуморявате излишно, защото от това ще пострада здравето ви. Отдайте се на забавления и любовни трепети, това ще ви зареди с енергия. Днес ще бъдете особено чувствителни, а емоциите определено ще ви пречат да се съсредоточите в работна среда. Главата ви ще е на друго място. Не харчете безогледно, а скатайте част от парите си, защото може да ви потрябват за нещо важно и необходимо. Възможно е да ви дойдат хора на гости от далече, което ще раздвижи вечерта ви. Бъдете гостоприемни и ги посрещнете както трябва.

Зодия Скорпион

Днешния уж фатален ден на Скорпионите ще им върви в работата. Хубав ден за реализиране на сделки и предаване на проекти, можете да се възползвате от благоприятното разположение на звездите. Ако имате да довършвате работа – направете го, колкото и скучна и монотонна да е тя. Денят е подходящ да се занимавате със спорт, защото това ще укрепи здравето ви, което не е в блестяща форма. Не се отказвайте от започнатия режим, а го следвайте по план. Ако успеете да спечелите пари, те ще повдигнат самочувствието и настроението ви. Ако работите с хора, ценете труда им и внимавайте какво им говорите, защото без да искате може да ги обидите. Натрупаната умора напоследък доста ви пречи и затова вечерта се отпуснете в приятелски или семеен кръг. Ако имате човек до себе си, точно днес е денят да му дадете всичко, от което има нужда. Настроението ви ще е на шест.

Зодия Стрелец

Време е вече да забравите за тревогите от отминалите дни и да се възползвате от един благоприятен ден за вас. Следвайте плановете си и ще успеете да увеличите финансовото си състояние. Поява на любов ще ви разсее от напрегнатата седмица и може да се почувствате щастливи. Отдайте се на срещи с приятели и обърнете глава към семейството, защото там може би има недоизказани проблеми, които трябва да решите. Направете го, дари и да изостанете с работата си. Денят ще е динамичен, изпъстрен с обрати и промени. Погрижете се за здравето си. Уважавайте чуждото мнение и се съобразявайте с него.

Зодия Козирог

Днес ще ви върви във всичко. Няма дори да усетите, че всъщност е петък 13-и. Всички планове ще бъдат завършени с блестящ успех. В любовен план можете да се насладите на връзката си или да ако сте женени, да заведете любимия човек на хубаво място. Ако искате някаква промяна в работната среда, това също няма да е лоша идея, направете го. Не се занимавайте със сделки, които могат да изложат на риск парите ви. Дръжте се естествено, не се преструвайте и не играйте роли. Пазете здравето си, днес не е добър ден за активно натоварване, затова релаксирайте повече.

Зодия Водолей

Хубав ден си направите собствена равносметка. Настроението ви е добро, което ви предразполага да се изявите с нещо. Ако можете, посветете деня на усамотяване, медитирайте и помислете за бъдещето. Ако имате някакви противоречия с близки хора, не се притеснявайте да ги изгладите, защото звездите са във Ваша полза. Ако имате любовни проблеми, днес е моментът да ги разрешите. Днес можете да пътешествате, денят е подходящ за учене на нови неща, четене на книги. Учете се от грешките си и не ги повтаряйте.

Зодия Риби

Не губете вярата в собствените си възможности. Денят ще е изпъстрен с емоции и вълнения, но внимавайте, когато боравите са пари. Може да се въвлечете в измама и да загубите доста средства. Ако нямате човек до себе си, днес има вероятност да срещнете нова любов, от която да произлезе авантюра. Днес недейте да пътувате или да се преуморявате в работата. Акцентирайте върху здравето си и погледнете към семейното огнище. Възможна е радостна новина, която да ви събере с любимите хора. Ако работите и ви предстои досадна задача, стиснете зъби и я довършете, за да не усложните допълнително нещата.
Нашия дневен хороскоп на 13 септември ви дава представа как ще се развие денят ви.

 

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022 ви вещае период, в който няма да липсват трудности и предизвикателства. Повечето от вас ще успеят да ги преодолеят успешно и без сътресения. Стартираме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп ноември 2022 месецът ще донесе трудности...

повече информация
Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон е добър избор за всеки, който иска да се прочисти. Водата с лимон е чудесен начин да бъдете здрави и енергични. Нейните предимства се възхваляват от актриси, певици и знаменитости. Лимонът е отличен източник на витамин С и фибри. Тази комбинация...

повече информация
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.