Дневен хороскоп 13 септември 2020
Дата на публикуване: 05.09.2020
дневен хороскоп 13 септември 2020

Дневен хороскоп 13 септември 2020 ви вещае период, в който трябва повече да планирате действията си, за да няма неприятни изненади. Пазете здравето си повече от всякога. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 13 септември 2020 неделя, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. неделя посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Телец
Неделя е успешен ден за Телците. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. През неделя ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Близнаци

Неделя говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Късметът е с Вас и в любовта. Неделя е доста амбициозен ден за Близнаците. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Днес е ден за домашни дела. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Рак

Неделя е успешен ден за Раците. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Ярки любовни постижения. Добре би било неделя да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 13 септември 2020 неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. В неделя се движете повече и планирайте срещи. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Дева

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 13 септември 2020 неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Предстои Ви ден на емоции, изискващ задължителен анализ на работата Ви до момента. При необходимост потърсете помощта на близките си и на Вашите колеги. Днес Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Скорпион

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Неделя е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Стрелец

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Козирог

Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Неделя Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Можете да постигнете много днес, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Днес Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Водолей

Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Днес в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Риби

В чудесно състояние на духа са повечето от Рибите през днешния ден. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Говорете по същество и не давайте напразни обещания. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Бъдете оптимисти.

Източник: Знаците

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.