Дневен хороскоп 13 януари 2020
Дата на публикуване: 12.01.2020
дневен хороскоп 13 януари 2020

Дневен хороскоп 13 януари 2020

Дневен хороскоп 13 януари 2020 ви вещае успешен ден, благоприятен за размисъл и самооценка. Доста зодии трябва да направят нещо, за да подобрят здравословното си състояние. Започваме със
Зодия Овен
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. В близките дни не очаквайте приходи. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Телец
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днес е ден за домашни дела. Възможно е да дадете пари на свои близки. За търсещите работа понеделник е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Зодия Близнаци
Днес имате куп неща за вършене. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Днешният ден ще е добър ден за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Рак

В понеделник за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Днешният ден ще е печеливш. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Лъв

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Дева

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Везни

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Везни. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Грижете се за спокойствието си. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Скорпион

Понеделник ще сблъска много от представителите на Скорпион с нови преживявания. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Стрелец

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Стрелец. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Вечерта се посветете на семейството си. Понеделник е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 13 януари 2020 днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Водолей

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Водолей. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Риби

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Рибите. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през понеделник ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Източник: Знаците

Още новини
Обичам изневеряващ мъж

Обичам изневеряващ мъж

Обичам изневеряващ мъж и това е голям проблем. Това е моята история – историята на една влюбена жена! Чувствам се глупава, защото продължавам да живея, заслепена от любов, и отказвам да приема очевидното – Илия ми изневерява. Това е истината, казана в едно изречение....

повече информация
Богаташ обиди учителка

Богаташ обиди учителка

Богаташ обиди учителка с въпрос, но си получи заслуженото. Група стари приятели се събраха на вечеря. И един от тях, който е станал главен изпълнителен директор реши да обсъди проблема с образованието. Той започна така „Какво може да научи едно дете от някой, който е...

повече информация
Вирусите умират с тези храни

Вирусите умират с тези храни

Вирусите умират, когато употребявате дадени храни. Според СЗО над 23 милиона души се разболяват всяка година само като ядат заразена храна. И според друг доклад, има толкова много различни вируси, колкото са звездите на небето. За да не се разболеят телата ни,...

повече информация
Безпорядък у дома

Безпорядък у дома

Безпорядък у дома е нещо често срещано в днешно време. Оправдания, че времето не стига обаче не са релевантни. Макар че от хаоса се раждат цели Вселени, когато е прекален и дълготраен, той съвсем не е полезно явление. И колкото и странно да ви се струва, разхвърляното...

повече информация
Advertisements
От какво плачат зодиите

От какво плачат зодиите

От какво плачат зодиите? Всяка една зодия има свое слабо място. Всеки един от нас се разстройва от нещо, което би било непонятно за някои от представителите на другите зодии. Има някои определени проблеми, които могат да ни извадят от равновесие. И дори да ни...

повече информация
Дженифър от филма Флашданс

Дженифър от филма Флашданс

Дженифър от филма Флашданс не се забравя лесно. Трудна задача е да се намери някой, който да не е гледал повече от веднъж лентата, превърнала се в един от емблемите на 80-те, а именно „Флашданс“. Още с премиерата си, той стана абсолютен хит, а с течение на времето се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.