Дневен хороскоп 14 април 2020
Дата на публикуване: 13.04.2020
дневен хороскоп 14 април 2020

Дневен хороскоп 14 април 2020

Дневен хороскоп 14 април 2020 ви вещае ден, в който не е зле да довършите започнати и недовършени задачи. Намерете време за семейството си и се погрижете за здравето си. Започваме със
Зодия Овен
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина да проблеми. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Телец
Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Вторник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Зодия Близнаци
Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място.

Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Рак

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 14 април 2020 вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Работата Ви днес ще бъде особено ползотворна. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Очаква Ви нова любов. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Дева

В вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Везни

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Не се притеснявайте да се обърнете към приятелите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. вторник посветете на учене, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 14 април 2020 вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Днес вечер нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е силно активен. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Вторник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. В вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Бъдете готови за работа. Резултатите ще Ви зарадват. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Козирог

Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Водолеи, днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Днешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Риби

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред навън, дори до магазина, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Някой може да възприеме принципите Ви за странни и неприложими, но резултатите от работата Ви ще бъдат най-убедителното доказателство за обективността на вашата позиция. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Източник: Знаците

Още новини
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Advertisements
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Археолози откриха 160 ковчега

Археолози откриха 160 ковчега

Археолози откриха 160 ковчега в рамките на 3 месеца. Преди хиляди години древните египтяни са били погребвани в Сакара, древен град на мъртвите. Свещениците ги поставяли в дървени кутии, украсени с йероглифи, а саркофазите били запечатвани и погребвани в гробници,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.