Дневен хороскоп 14 декември 2019
Дата на публикуване: 13.12.2019
дневен хороскоп 14 декември 2019

Дневен хороскоп 14 декември 2019

Дневен хороскоп 14 декември 2019 ви разкрива ден, в който да продължите своите рутинни дела. Не трябва да се претоварвате, събота е ден за почивка. Някои знаци ще се наложи да променят малко първоначалния план за деня. Стартираме със
Зодия Овен
Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Телец
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Късметът е с Вас и в любовта. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Зодия Близнаци
Според нашия дневен хороскоп 14 декември 2019 в събота не се претоварвайте. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Рак

Събота ще внесе известно вълнение сред Раците. Днес голяма част от Раците ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за днешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Днес Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 14 декември 2019 днешният ден ще Ви носи известно настроение. Обърнете внимание на здравето си. Събота се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Обърнете внимание на семейството си. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Зодия Дева

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Събота се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Везни

Бъдете отговорни към своите постъпки. Добре би било да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Скорпион

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Обърнете внимание и на хората в дома си. Днес проведете консултации.

Зодия Стрелец

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Не е разумно да вземате пари в заем. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Зодия Козирог

Събота не е еднозначен ден за Козирозите. Отделете време за семейството си. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Водолей

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. В събота обръщайте специално внимание на екипната работа. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Имате пари, не търсете повече. А и нужно ли е да свършите всичко  днес?

Зодия Риби

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Събота не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Намерете начин да се отпуснете.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.