Дневен хороскоп 14 февруари 2020
Дата на публикуване: 13.02.2020
дневен хороскоп 14 февруари 2020

Дневен хороскоп 14 февруари 2020

Дневен хороскоп 14 февруари 2020 ви вещае диначичен ден, в който разговорите с хора ще са често явление. Обърнете внимание на семейството си, защото може би имат нужда от вас. Стратираме със
Зодия Овен
Петък ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Днешният ден ще е подходящ за професионални изяви. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Днешният ден ще ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Телец
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Късметът е с Вас и в любовта. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще ще е силно активен. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 14 февруари 2020 петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Днес Раците доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи. Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно.Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Днешният ден ще ще е удачен и за смели начинания, действайте. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. За Вас през периода се очертава голяма активност по отношение на пътуванията, на ученето и на всичко, свързано с чужбина – работа или контакти. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Дева

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Препятствия, които Ви изглеждат трудни може да се окажат „фасулска работа“. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Везни

Петък не е еднозначен ден за Везните. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще ще Ви обещава големи промени в живота. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т. н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Време е за рутинна работа. Днес просто е такъв ден.

Зодия Стрелец

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. И Стрелците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.

Зодия Козирог

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Късметът е с Вас и в любовта. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Бъдете оптимисти.

Зодия Водолей

Петък носи успех на Водолеите. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Риби

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.