Дневен хороскоп 14 март 2020
Дата на публикуване: 13.03.2020
дневен хороскоп 14 март 2020

Дневен хороскоп 14 март 2020

Дневен хороскоп 14 март 2020 вещае малко по-спокоен ден от вчерашния, през който ще можете да се отпуснете и да си дадете равносметка за свършеното през седмицата и месеца. Започваме със
Зодия Овен
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. март сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Телец

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Телци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Телците през днешния ден. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. В работата си прилагайте творчески подход. Ще Ви зарадват приходи. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Близнаци

Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Грижете се за спокойствието си. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Рак

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно, вместо да мислите за чуждите грешки. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 14 март 2020 събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. През събота ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Везни

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Намерете сили да завършите работата си до обед. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Скорпион

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. За представителите на Стрелец се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Объркани сте емоционално. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити.В събота обаче не предприемайте нови инициативи. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Козирог

В събота за представителите на зодия Козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Събота не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите.Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Бъдете борбени.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е силно активен. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. В крайна сметка за Водолея утре всичко ще бъде наред.

Зодия Риби

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Източник: Знаците

Още новини
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements
Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета, а други вече са баби. Защо се случва това? И не, не касае използването на козметика и процедури. Ето няколко причини, поради които много жени на четиридесет години се смятат, а и изглеждат като баби: 1. Човек получава усещането, че...

повече информация
Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния. През 1978 г. изтекъл 100-годишният договор, но Брежнев казал на Първия, че не иска да се кара с Чаушеску. Страх го било да не напусне соцлагера. След знаменателните победи на Трета армия под командването на генерал Стефан Тошев и...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.