Дневен хороскоп 14 януари 2020
Дата на публикуване: 13.01.2020
дневен хороскоп 14 януари 2020

Дневен хороскоп 14 януари 2020

Дневен хороскоп 14 януари 2020 ви вещае труден ден за някои зодии и успешен за други. Оставете вълненията и емоциите настрана, ако искате да постигнете по-добър успех във всяко едно поприще. Започваме със
Зодия Овен
Бъдете отговорни към своите постъпки. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Телец
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. вторник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Зодия Близнаци
Вторник ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи.

Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 14 януари 2020 днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Лъв

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Не е разумно да вземате пари в заем. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Днешният ден ще е благоприятен за бизнесмените. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Дева

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днес Девите са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Везни

Вторник ще е доста успешнен ден за представителите на Везни. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Разговорите за пари са трудни. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно, вместо да мислите за чуждите грешки. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Скорпион

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. За представителите на Скорпион се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Вторник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Скорпионите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Вторник е изненадваща с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Стрелец

В вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Най-добре ще е, ако се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Козирог

В вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Седмицата започва като на педали.Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Водолей

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Ще Ви изненада новост от делово естество. Объркани сте емоционално. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Днес вечер се посветете на семейството си. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Риби

Вторник ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят.Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Източник: Знаците

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.