Дневен хороскоп 15 декември 2019
Дата на публикуване: 14.12.2019
дневен хороскоп 15 декември 2019

Дневен хороскоп 15 декември 2019

Дневен хороскоп 15 декември 2019 ви вещае спокоен и успешен ден за повечето зодии. Пазете се от хора, които говорят зад гърба ви, защото ви завиждат. Стартираме със
Зодия Овен
Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Ще Ви зарадват приходи. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Телец
Днешният ден ще блести с особен успех за Телците. Намерете сили да завършите работата си до обед. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Зодия Близнаци
Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни.

Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Рак

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. неделя посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Бъдете внимателни в избора на партньори. Неделя е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща Вас чакат. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 15 декември 2019 използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Можете да отхвърлите доста работа днес, но не започвайте нищо ново. Възможно е днешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Дева

Неделя е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но днес въпросът не може да бъде разрешен. В неделя се движете повече и планирайте срещи. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Везни

Спрямо нашия дневен хороскоп 15 декември 2019 днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Днешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Скорпион

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви днес. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Благодатен и плодоносен, неделя предоставя на Стрелците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Козирог

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Неделя не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. В неделя се движете повече и планирайте срещи. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа.Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Водолей

Неделя ще е доста успешнен ден за представителите на Водолей. Всичко в крайна сметка опира до парите. В интимния живот емоциите са смесени. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Риби

Неделя е успешен ден за Рибите. От днес започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. В неделя ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Неделя е успешен ден в значителна степен за Рибите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.