Дневен хороскоп 15 февруари 2020
Дата на публикуване: 14.02.2020
дневен хороскоп 15 февруари 2020

Дневен хороскоп 15 февруари 2020

Дневен хороскоп 15 февруари 2020 ви вещае ден, в който някои от вас трябва да довършат започнатите неща от през седмицата. Не са изключени нови възможности за приходи, а Овните не трябва да взимат заеми. Стартираме именно със
Зодия Овен
Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Овните. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Не е разумно да вземате пари в заем. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Днес просто е такъв ден.

Зодия Телец
Събота ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Телците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Зодия Близнаци
Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа.

Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Всичко в крайна сметка опира до парите. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Рак

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Късметът е с Вас и в любовта. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Добре би било да се погрижите за здравето си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Лъв

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Дева

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Помислете за нови възможности за работа. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 15 февруари 2020 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Имате желание да пътувате, поради което на работното място сте отпуснати и без желание за работа. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Везни, приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Скорпион

В събота за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Събота предоставя на Скорпионите шанс за споразумение с партньорите в бизнеса или по въпроси от друго естество. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Стрелец

Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Козирог

Събота ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Ще Ви зарадват приходи. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания, а не да ги отлагате за друго време. Обърнете внимание на здравето си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Водолей

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Грижете се за спокойствието си. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Риби

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.