Дневен хороскоп 15 май 2020
Дата на публикуване: 14.05.2020
дневен хороскоп 15 май 2020

Дневен хороскоп 15 май 2020

Дневен хороскоп 15 май 2020 ви вещае активен ден, за някои по-спокоен от обичайното. Денят ще е подходящ за довършване на стари задачи. Пазете се от пререкания и пазете здравето си. Започваме със
Зодия Овен
Петък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Бъдете отговорни към работата си. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Телец
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Днешният ден ще е добър ден за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 15 май 2020 петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Лъв

Петък не е еднозначен ден за Лъвовете. Грижете се добре за здравето си. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Имате пари, не търсете повече. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Везни

Петък ще внесе известно вълнение сред Везните. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Очаква Ви нова любов. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 15 май 2020 петък не е еднозначен ден за Скорпионите. Изясняват се нещата и в любовта. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. май сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Стрелец

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Козирог

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Нямате желание за активна работа. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Днес Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Водолей

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Риби

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Ще останете доволни от работата си Днес, тъй като Ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Риби, петък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Източник: Знаците

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.