Дневен хороскоп 15 ноември 2019
Дата на публикуване: 14.11.2019
дневен хороскоп 15 ноември 2019

Дневен хороскоп 15 ноември 2019

Дневен хороскоп 15 ноември 2019 ви вещае сполучлив петъчен ден, в който трябва да наблегнете на работата до обяд. За някои новините ще са положителни, други да бъдат внимателни зад волана. Стартираме със
Зодия Овен
Днес сте с променливо настроение. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата. Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Телец
Според нашия дневен хороскоп 15 ноември 2019 петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Телците. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. С малко пари можете да постигнете много. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Зодия Близнаци
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Днес вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие.

До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Парите придобиват друг смисъл за вас. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Рак

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Лъв

Спрямо нашия дневен хороскоп 15 ноември 2019 днешният петък ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Дева

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Днешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Обърнете внимание и на хората в дома си. И Девите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Везни

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Грижете се за спокойствието си. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. В петък трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Скорпион

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Козирог

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Водолей

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Днешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Бъдете борбени.

Зодия Риби

Днешният ден ще блести с особен успех за Рибите. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Днес е по-добре да не пътувате.

Източник: Знаците

Още новини
Домашни средства против кашлица

Домашни средства против кашлица

Домашни средства против кашлица – по-добри от лекарствата. Много хора се борят с кашлица и настинки през студените месеци. Чаша мляко с кромид лук винаги могат да бъдат много по-ефективни от лекарствата от аптеката – особено когато става въпрос за началото на...

повече информация
Осъдени души на Димитър Димов

Осъдени души на Димитър Димов

Осъдени души на Димитър Димов е един от най-запомнящите се български романи. Той е издаден през 1945 г. Получава държавна награда, преведен е на сърбохърватски, унгарски и полски език и е екранизиран. Случайно запознанство с представител на Йезуитския орден в Испания...

повече информация
Без майчина ласка и любов

Без майчина ласка и любов

Без майчина ласка и любов се живее трудно и тъжно. Това е историята на едно момиче, което израсна без майчина ласка и любов. Моята история. Най-лошият период в живота ми започна след развода на родителите ми. По онова време бях едва на шест години, но се наложи...

повече информация
33 здравословни навика

33 здравословни навика

33 здравословни навика, които ще внесат положително промяна в начина ви на живот. Когато решите да спазвате диета, започвате да спазвате правила. В един момент обявявате начинанието за „провал“. Причините за това може да са много – от твърде строг режим до липса на...

повече информация
Advertisements
Стефан Ватев ликвидира холерата

Стефан Ватев ликвидира холерата

Стефан Ватев ликвидира холерата преди 110 години. 84 години от обявяването на акад. Стефан Ватев за почетен гражданин на Ловеч се навръшват утре. Днес малцина си спомнят, че той е педиатърът, спрял настъпването на холерата в България преди 110 години – през 1910...

повече информация
Съпругата се срещна с любовницата

Съпругата се срещна с любовницата

Съпругата се срещна с любовницата, защото имаха какво да си кажат. Ще ви разкажа за една странна среща – между съпругата и любовницата на един мъж. Знам всичко отлично, защото присъствах. Аз бях съпругата! Всичко започна така – беше осем часа сутринта, когато съпругът...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.