Дневен хороскоп 15 октомври 2019
Дата на публикуване: 14.10.2019
дневен хороскоп 15 октомври 2019

Дневен хороскоп 15 октомври 2019

Дневен хороскоп 15 октомври 2019 вещае сравнително сполучлив ден за повечето зодиакални знаци. Някои от вас трябва да внимават, когато са зад волана. Традиционно, започваме със
Зодия Овен
Вторник ще внесе известно вълнение сред Овните. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Не е желателно да взимате пари на заем. Не се поддавайте на погрешни представи за работата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Телец
В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Днешния ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Днес проведете консултации.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Рак

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Лъв

Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Бъдете внимателни в избора на партньори. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата Ви и от вашата благотворителност. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Дева

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Вторник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. От днес всичко тръгва по вода.

Зодия Везни

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Везни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Добре би било да се погрижите за здравето си. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Посветете вторник на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Зодия Стрелец

Днес имате куп неща за вършене. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Възможни са парични загуби, така че бъдете внимателни. Бъдете старателни и се заемете с работата си. Нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.

Зодия Козирог

В вторник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Работата Ви изостава. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 15 октомври 2019 вторник ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Имате доста неща за вършене, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Ярки любовни постижения. И Водолеите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Риби

В вторник не се претоварвайте. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва. Дневен хороскоп 15 октомври 2019 ви желае хубав ден!

Източник: Знаците

Още новини
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Милиардерът Бил Гейтс

Милиардерът Бил Гейтс

Милиардерът Бил Гейтс споделя в най-новата си книга, че всички богати страни трябва да преминат на 100 процента към храненето със синтетично месо. Това може да помогне на човечеството да се справи в борбата си с климатичната криза. Основателят на Microsoft направи...

повече информация
10 тайни за любовта

10 тайни за любовта

10 тайни за любовта, които всеки трябва да знае. Първа тайна: Силата на мисълта - Любовта започва с мисъл - Ние сме това, което мислим. Мислите, изпълнени с любов създават изпълнен с любов живот и отношения изпълнени с любов. Втора тайна: Силата на уважението - За да...

повече информация
Мехмет Али Агджа се грижи за котки

Мехмет Али Агджа се грижи за котки

Мехмет Али Агджа се грижи за бездомни котки. Преди 40 години изстрели проехтяват на площад „Свети Петър“ в Рим, а новината, че папа Йоан Павел Втори е прострелял четири пъти и се бори за живота си, шокира света. Стрелецът е 23-годишният Мехмед Али Агджа, член на...

повече информация
Advertisements
Валди Тотев с ниска пенсия

Валди Тотев с ниска пенсия

Валди Тотев е поредният български творец с ниска пенсия. Музикантът и автор на хитови български песни Валди Тотев се оказа сред тези родни артисти, които са обречени на мизерия заради ниските си пенсии. Легендата от „Щурците“ разкрива, че се зарадвал, когато научил,...

повече информация
Цял клас обижда момиче

Цял клас обижда момиче

Цял клас обижда момиче и тя иска да напусне. Момиче на 12 години от Хърватия поискало помощ от своя клас и от психолог, които, въпреки че искат да й помогнат, не успяват в това. И по-рано е имало предразсъдъци, неравноправие и жестокост, но изглежда, че материализма...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.