Дневен хороскоп 15 октомври 2020
Дата на публикуване: 12.10.2020
дневен хороскоп 15 октомври 2020

Дневен хороскоп 15 октомври 2020 ви вещае сполучлив ден, изпълнен с нови преживявания. Бъдете сговорчиви и дружелбни, за да успеете да спечелите симпатиите на другите около вас. Намерете повече време да прекарате със семейството и приятелите си. Не се претоварвайте и пазете здравето си. Стартираме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 15 октомври 2020 днешният ден ще Ви носи известно настроение. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Телец
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Четвъртък е успешен ден в значителна степен за Телците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Бъдете борбени.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но днес въпросът не може да бъде разрешен. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 15 октомври 2020 четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Бъдете оптимисти.

Зодия Лъв

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 15 октомври 2020 четвъртък ще внесе известно вълнение сред Девите. В близките дни не очаквайте приходи. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). В четвъртък обръщайте специално внимание на екипната работа. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Везни

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Някой от представителите на зодия Везни други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Скорпион

Четвъртък носи успех на Скорпионите. Не е изключено да пропилеете празничния ден ден в разрешаване на семейни проблеми и работата Ви да изостане. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 15 октомври 2020 днешният ден ще е силно активен. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Щадете себе си и по-малко мислете за работа днес. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Козирог

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Харчите пари за лични неща. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Общуванията Ви днес ще Ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви. Няма да Ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които Ви владеят. В четвъртък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Риби

Четвъртък не е еднозначен ден за Рибите. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.