Дневен хороскоп 15 септември 2020
Дата на публикуване: 10.09.2020
дневен хороскоп 15 септември 2020

Дневен хороскоп 15 септември 2020 ви разкрива хубав ден, в който ще правите повечето неща с желание. При някои е възможна натрупана умора, други не трябва да шофират или пътуват днес. Започваме от Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 15 септември 2020 вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.
Зодия Телец

Голям процент от Телците са подвластни на отлично настроение в вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Обърнете внимание на семейството си. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Близнаци

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Рак

Във вторник за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. В вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Лъв

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Днешният ден ще е печеливш. Късметът е с Вас и в любовта. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днес просто е такъв ден.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 15 септември 2020 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В вторник добре ще Ви се отразява плуването. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Благодатен и плодоносен, вторник предоставя на Девите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Везни

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Вторник носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Объркани сте емоционално. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 15 септември 2020 днешният ден ще Ви носи известно настроение. Вторник е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Козирог

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Водолей

Днешният ден ще блести с особен успех за Водолеите. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Риби

Вторник е успешен ден за Рибите. Днес обърнете внимание на отношенията си. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Днес всичко тръгва по вода.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.