Дневен хороскоп 15 септември 2022
Дата на публикуване: 11.09.2021
дневен хороскоп 15 септември 2022

Дневен хороскоп 15 септември 2022 ви вещае ден, в който е добре да гледате на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред. Днес е добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днес може да отделите време на дома си и на хората в него. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 15 септември 2022 бъдете отговорни към своите постъпки. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Телец
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Новини свързани с работата Ви може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 15 септември 2022 четвъртък е възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Лъв

Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Не прекалявайте с похапването. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 15 септември 2022 днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. В четвъртък може да отделите време на дома си и на хората в него. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Везни

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Везните, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Завършете дълго отлагана работа. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Скорпион

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. В четвъртък може да отделите време на дома си и на хората в него. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Днес Скорпионите са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 15 септември 2022 четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Стрелци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Козирог

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Четвъртък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им съдбовен шанс за финансова реализация. Възможно е днес работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с Вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Риби

Четвъртък ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Днес проведете консултации.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.