Дневен хороскоп 15 януари 2020
Дата на публикуване: 14.01.2020
дневен хороскоп 15 януари 2020

Дневен хороскоп 15 януари 2020

Дневен хороскоп 15 януари 2020 ви вещае активен ден, благоприятен за постигане на набелязаните цели. При някои няма да е никак лесно, други ще претърпят положителни промени. Стартираме хороскопа със
Зодия Овен
В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Телец
Днешният ден ще блести с особен успех за Телците. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Сряда ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Телец които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Зодия Близнаци
Сряда ще е благоприятен ден за Близнаците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Сряда е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 15 януари 2020 сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Сряда е, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е силно активен. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Дева

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Сряда е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Днес обърнете внимание на отношенията си. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Част от плановете Ви едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали.Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Везни

Сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Ангажирани сте с парични въпроси. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Можете да постигнете много, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Скорпион

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Възможно е да дадете пари на свои близки. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Стрелец

В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Близките също желаят да им отделите от времето си. В сряда се движете повече и планирайте срещи. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Зодия Козирог

Сряда не е еднозначен ден за Козирозите. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Водолей

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. сряда посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Ако Ви е възможно отложете присъствието си на работното си място. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Риби

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Не предприемайте нови занимания в сряда. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.