Дневен хороскоп 16 април 2020
Дата на публикуване: 15.04.2020
дневен хороскоп 16 април 2020

Дневен хороскоп 16 април 2020

Дневен хороскоп 16 април 2020 ви вещае ден, в който трябва да бъдете отговорни към себе си и към останалите около вас. Пазете своето здраве, както и това на околните. Стартираме със
Зодия Овен
В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Телец
Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Близките също желаят да им отделите от времето си. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.
Зодия Близнаци
Бъдете отговорни към своите постъпки. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари.

Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 април 2020 четвъртък ще внесе известно вълнение сред Раците. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Малко по-нервен е днешният ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Лъв

Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Умората Ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. А колко влюбени ще се чувствате днес. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. В четвъртък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Дева

Днес сте с променливо настроение. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Везни

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Прекалено напрегнати сте в работата си днес, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Днес Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Скорпион

В четвъртък не се претоварвайте. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Скорпионите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Стрелец

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. В интимния живот емоциите са смесени. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 16 април 2020 днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Към парите също трябва да подходите разумно. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Водолей

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Водолеи, грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Риби

В чудесно състояние на духа са повечето от Рибите през днешния ден. Очертават се парични печалби от успешна дейност. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Четвъртък е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Източник: Знаците

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.