Дневен хороскоп 16 декември 2019
Дата на публикуване: 15.12.2019
дневен хороскоп 16 декември 2019

Дневен хороскоп 16 декември 2019

Дневен хороскоп 16 декември 2019 ви вещае ден, в кото трябва да бъдете по-предпазливи от обикновено. Недобронамерени коментари може да ви развалят настроението. Пазете повече здравето си. Старитраме със
Зодия Овен
Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Телец
В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Близнаците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели.

Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2019 понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Лъв

Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Лъв. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Дева

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но днес въпросът не може да бъде разрешен. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. В понеделник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Везни

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2019 понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. В интимния живот емоциите са смесени. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Стрелец

Днес сте с променливо настроение. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Работата ще бъде свършена бързо, благодарение на хитрите Ви идеи, а след това ще се забавлявате в камерна компания. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Козирог

Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Козирозите. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти.Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Водолей

В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Не е желателно да взимате пари на заем. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Риби

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Близките също желаят да им отделите от времето си. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Днес всичко тръгва по вода.

Източник: Знаците

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.