Дневен хороскоп 16 декември 2020
Дата на публикуване: 10.12.2020
дневен хороскоп 16 декември 2020

Дневен хороскоп 16 декември 2020 ви вещае ден, в който трябва да довършите стари задачи от вчера. Умората ще започне да надделява, затова намерете повече време за почивка и разтоварване. Не се предоверявайте, това може да ви изиграе лоша шега. Пазете се и бъдете здрави. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2020 днешният ден ще блести с особен успех за Овните. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Телец
Сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Днешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Близнаци

В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2020 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Раци, не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Голяма част от Раците са завладени от мисълта за материални загуби. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през днешния ден. Опитите на някои Лъвове да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. От неочаквано място може да получите пари. Не прекалявайте с похапването. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2020 сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Девите. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Везни

В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. В сряда най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Скорпион

Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Към парите също трябва да подходите разумно. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2020 днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Козирог

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Зодия Водолей

Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Риби

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. За представителите на Риби се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. В сряда ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.