Дневен хороскоп 16 декември 2020
Дата на публикуване: 10.12.2020
дневен хороскоп 16 декември 2020

Дневен хороскоп 16 декември 2020 ви вещае ден, в който трябва да довършите стари задачи от вчера. Умората ще започне да надделява, затова намерете повече време за почивка и разтоварване. Не се предоверявайте, това може да ви изиграе лоша шега. Пазете се и бъдете здрави. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2020 днешният ден ще блести с особен успех за Овните. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Телец
Сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Днешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Близнаци

В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2020 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Раци, не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Голяма част от Раците са завладени от мисълта за материални загуби. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през днешния ден. Опитите на някои Лъвове да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. От неочаквано място може да получите пари. Не прекалявайте с похапването. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2020 сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Девите. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Активен ден, характерен с много действие и разговори, предизвикани от ситуации целящи да развият бизнеса и работата ви. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Везни

В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. В сряда най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Скорпион

Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Трудности могат да променят изцяло плановете Ви до обед. След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Към парите също трябва да подходите разумно. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2020 днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Козирог

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Зодия Водолей

Сряда е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Риби

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. За представителите на Риби се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. В сряда ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.