Дневен хороскоп 16 декември 2021
Дата на публикуване: 05.12.2021
дневен хороскоп 16 декември 2021

Дневен хороскоп 16 декември 2021 ви вещае ден, в който трябва да сте по-внимателни в това, което говорите. Бъдете по-борбени и активни днес. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2021 в четвъртък за представителите на зодия Овен възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Към парите също трябва да подходите разумно. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Телец
Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Объркани сте емоционално. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.

Зодия Близнаци

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2021 четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Разговорите за пари са трудни. Бъдете борбени.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е силно активен. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Работата с административните служби ще Ви създава напрежение, а и защо Ви е притрябвало в четвъртък да се захващате с това. Четвъртък не е лош ден за Лъвовете, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2021 днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Везни

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Скорпион

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Четвъртък не е лош ден за Скорпионите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Стрелец

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Днес използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Козирог

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 16 декември 2021 четвъртък не е еднозначен ден за Водолеите. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Днешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. В близките дни не очаквайте приходи. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.