Дневен хороскоп 16 февруари 2020
Дата на публикуване: 15.02.2020
дневен хороскоп 16 февруари 2020

Дневен хороскоп 16 февруари 2020

Дневен хороскоп 16 февруари 2020 ви вещае спокоен и хубав ден за повечето зодии, като е добре да релаксирате и да обърнете внимание на здравето и семейството си. Започваме със
Зодия Овен
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Телец
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Днешният ден ще е благоприятен за нови делови запознанства. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие.

На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 февруари 2020 неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Бъдете активни в спорта. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Лъв

Неделя е успешен ден за Лъвовете. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Неделя е успешен ден в значителна степен за Лъвовете. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Дева

Днешният ден ще блести с особен успех за Девите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. С малко пари можете да постигнете много. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Везни

Неделя ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Добре ще е, ако през днешния ден се занимавате с бизнес, ако вършите работа, свързана с финанси и банки, кредити и т. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Скорпион

Бъдете отговорни към своите постъпки. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Бъдете дипломатични и тактични, Скорпиони.

Зодия Стрелец

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. През неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Козирог

Неделя ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес е ден за домашни дела. А колко влюбени ще се чувствате днес…. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Риби

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Рибите. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Добре би било да се погрижите за здравето си. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Източник: Знаците

Още новини
Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса според мнения. Публикуваме мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Днес ви представяме геополитически анализ на тема – Скритата истина за коронавируса с автор Радо Неделчев от патриотично движение...

повече информация
Кекс по гръцки

Кекс по гръцки

Кекс по гръцки ще подслади живота ви. Не е никак случаен фактът, че тази рецепта за кекс завладя света. Истината е, че този кекс гали нежно сетивата и е изкушение, на което не бихте могли да устоите. Освен това той не е сух като кексовете, които сте свикнали да...

повече информация
Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България, когато бяхме млади. Преди 1989 г. ДСО ”Родопа” е единствената държавна фирма осигурявала снабдяването на населението с месо и месни продукти. Месокомбинатът има клонове във всеки окръжен град, както и много цехове пръснати в...

повече информация
Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми се породи заради действията на моята майка. Аз съм на 25 години, омъжена и със съпруга ми Радослав се готвим да станем родители. На пръв поглед бихме минали за обичайното, нормално семейство, ако не е моята майка! Все по-често размишлявам над...

повече информация
Advertisements
Девизът на зодията

Девизът на зодията

Девизът на зодията е различен за всеки човек. Човекът е уникален сам по себе си и има своя почерк в отношенията с хората. Тук обаче се намесват звездите и се оказва че хората имат и общи характеристики, базирани на зодията. Това означава, че различните зодии имат...

повече информация
Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот е нещо често срещано в днешно време. Днес разводът е много по-често срещан от сватбата. Според статистиката през последните 50 години хората са започнали да се развеждат 2,5 пъти по-често и да се женят 2 пъти по-малко. Ето защо не е изненадващо,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.