Дневен хороскоп 16 февруари 2020
Дата на публикуване: 15.02.2020
дневен хороскоп 16 февруари 2020

Дневен хороскоп 16 февруари 2020

Дневен хороскоп 16 февруари 2020 ви вещае спокоен и хубав ден за повечето зодии, като е добре да релаксирате и да обърнете внимание на здравето и семейството си. Започваме със
Зодия Овен
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Телец
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Днешният ден ще е благоприятен за нови делови запознанства. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие.

На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Неделя намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 февруари 2020 неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Бъдете активни в спорта. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Лъв

Неделя е успешен ден за Лъвовете. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Неделя е успешен ден в значителна степен за Лъвовете. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Дева

Днешният ден ще блести с особен успех за Девите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. С малко пари можете да постигнете много. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Везни

Неделя ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Добре ще е, ако през днешния ден се занимавате с бизнес, ако вършите работа, свързана с финанси и банки, кредити и т. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Скорпион

Бъдете отговорни към своите постъпки. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Бъдете дипломатични и тактични, Скорпиони.

Зодия Стрелец

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. През неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Козирог

Неделя ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Водолей

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес е ден за домашни дела. А колко влюбени ще се чувствате днес…. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Риби

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Рибите. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Добре би било да се погрижите за здравето си. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Едва ли ще Ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Източник: Знаците

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.