Дневен хороскоп 16 ноември 2019
Дата на публикуване: 15.11.2019
дневен хороскоп 16 ноември 2019

Дневен хороскоп 16 ноември 2019

Дневен хороскоп 16 ноември 2019 вещае спокоен и интересен ден, в който не трябва да работите. Посветете го ако можете на семейството си. Стартираме със
Зодия Овен
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Телец
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В събота обръщайте специално внимание на екипната работа. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Бъдете внимателни в избора на партньори. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Зодия Близнаци
Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Рак

Събота е успешен ден за Раците. Голяма част от Раците са завладени от мисълта за материални загуби. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Раците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими.Запазете спокойствие.Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Лъв

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Дева

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Нямате желание за активна работа. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. А и нужно ли е да свършите всичко точно днес?

Зодия Везни

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Скорпион

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Стрелец

Събота не е еднозначен ден за Стрелците. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Козирог

Събота ще е доста успешнен ден за представителите на Козирог. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Днес Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 16 ноември 2019 събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Бъдете дипломатични и тактични, Водолеи.

Зодия Риби

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.