Дневен хороскоп 16 октомври 2019
дневен хороскоп 16 октомври 2019

Дневен хороскоп 16 октомври 2019

Дневен хороскоп 16 октомври 2019 предвещава активен ден, като не са изключени известни конфликтни ситуации, които да помрачан настроението на някои зодии. Стартираме със
Зодия Овен
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност.  Денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Телец
Днешният ден ще е силно активен. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Сряда е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Възможно е днешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Зодия Близнаци
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги.

Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 октомври 2019 сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Рак. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Очаква Ви нова любов. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Възможно е днешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете оптимисти.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Сряда не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Дева

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете внимание също и на човека до себе си. В сряда може да отделите време на дома си и на хората в него. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Зодия Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Скорпион

Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Все пак всички около Вас се чувстват прекрасно, а работата Ви носи удовлетворение. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Стрелец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Козирог

Ще имате куп неща за вършене. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете дипломатични и тактични, Козирози.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Разговорите за пари са трудни. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Риби

Сряда ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днесе Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Към парите също трябва да подходите разумно. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Дневен хороскоп 16 октомври 2019 ви желае хубава сряда и да изчистите недоразуменията.

Източник: Знаците

Още новини
Цветовете на завесите

Цветовете на завесите

Цветовете на завесите влияят на домакинството. Всяка къща има завеси, завеси, завеси. Не само за красота и любопитни очи, хората ги окачват на прозорците. Нашите мъдри предци са вярвали, че завесите предпазват от зло, добавят здраве и радост към живота, дават пари и...

повече информация
Личната свобода я няма

Личната свобода я няма

Личната свобода е най-важна за човек. Човек е свободен да управлява живота си както иска. Ако иска да работи - работи, ако иска да обича и гради семейство - прави и това. Тоест ние имаме право на избор. Но ето че сега се намирам в ситуация, в която нямам право да...

повече информация
Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия. Георги, на 68 години от Ямбол. Докато го возех, му задавах въпроси, и той с лекота и тъга отгаваряше. Цитирам всичко, което ми каза. - Здравей, за къде си? - За Слънчев Бряг, хотел Арда. - Защо пътуваш на стоп от Поморие до Слънчев Бряг? -...

повече информация
Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си цели 8 години. Така започва моят тъжен разказ. Казвам се Александра и съм щастливо омъжена. Със съпруга ми се запознахме няколко месеца след развода му. Влюбихме се от пръв поглед - открихме, че просто сме един за друг. От първия си брак...

повече информация
Advertisements
Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята цял живот. Връзката между родител и дете е силна и понякога, почти непоклатима. Всеизвестен факт е обаче, че бащите са по-близки с дъщерите си, а майките – със синовете. Уроците и нещата, на които нашите родители ни учат, понякога от ранна детска...

повече информация
Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни – мъдра и царствена. Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то със сигурност щеше да бъде жена от зодия Везни. Мъдра, логична и ценяща баланса, тази жена е създадена, за да внася ред в живота на хората. Нейният символ е везната, и именно тя и помага да взима...

повече информация
Advertisements