Дневен хороскоп 16 октомври 2020
Дата на публикуване: 12.10.2020
дневен хороскоп 16 октомври 2020

Дневен хороскоп 16 октомври 2020 ви вещае хубав ден, в който е подходящо да започнете нова инициатива, която ще ви донесе доходи. Намерете време да го посветите на хората, които обичате и на които нържите най-много. Не забравяйте да пазите здравето си, както и това на околоните. Недейте да рискувате излишно, живейте по-спокойно. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 16 октомври 2020 петък носи успех на Овните. Парите идват и си отиват. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Телец
Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Близнаци

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Близнаците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Определено ще сте за пример в работата.Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на Вас ще Ви е по-лесно впоследствие. Днес дайте инициативата на другите.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 октомври 2020 в петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Съхранявайте старателно документите и парите си. Ако преди време сте свършили някаква работа, за която не сте получили полагаемото Ви се според Вас възнаграждение, то днес ще си го получите даже с бонус. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през днешния ден. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Днешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 16 октомври 2020 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Динамиката на днешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви днес. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Везни

В чудесно състояние на духа са повечето от Везните през днешния ден. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Отделете време за семейството си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Скорпион

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Скорпиони, бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Стрелец

Днес имате куп неща за вършене. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. В петък обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 16 октомври 2020 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Водолей

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Петък е благоприятен ден за Водолеите и обещава успех във всичко. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Водолеите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Риби

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Днешния ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.