Дневен хороскоп 16 септември 2020
Дата на публикуване: 10.09.2020
дневен хороскоп 16 септември 2020

Дневен хороскоп 16 септември 2020 ви вещае активен ден, в който ще имате доста работа за довършване. Някои знаци ще изпаднат в неловки ситуации, където не са изключени конфликти и противоречия. Бъдете сигурни, че това ще е само временно и утре всичко ще бъде наред. Денят ще бъде по-нервен от обичайното. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 16 септември 2020 сряда може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Зодия Телец
Сряда носи успех на Телците. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес определено не Ви е ден за харчене. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Грижете се за спокойствието си. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 септември 2020 днешният ден ще е силно активен. В сряда ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Раците през днешния ден. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. В интимния живот емоциите са смесени. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. През сряда ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Дева

Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Сряда носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Везни

Сряда може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Везните. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Скорпион

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес, в това число служебна и лична. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 16 септември 2020 сряда ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Бъдете активни в спорта. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Козирог

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днес Козирозите ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Разговорите за пари са трудни. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Водолей

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Риби

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Не прекалявайте с похапването. Към парите също трябва да подходите разумно. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Източник: Знаците

Още новини
Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка Робева. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на атаката на легендарната треньорка Нешка Робева. Припомняме, че Робева бе афектирана от случилото се с ансамбъла ни след завършилото...

повече информация
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Advertisements
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.