Дневен хороскоп 16 септември 2021
Дата на публикуване: 10.09.2021
дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 16 септември 2021 днес в чудесно състояние на духа са повечето от Овните през днешния ден. И Овните разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата Ви и от вашата благотворителност. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Телец
В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Днес Телците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще блести с особен успех за Близнаците. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 септември 2021 в очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Лъв

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 16 септември 2021 днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Грижете се за спокойствието си. Ще Ви зарадват приходи. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Везни

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Динамиката на днешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви днес. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Стрелец

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 16 септември 2021 четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Водолей

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Днешният ден ще е печеливш. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Риби

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Четвъртък е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.