Дневен хороскоп 16 януари 2020
Дата на публикуване: 15.01.2020
дневен хороскоп 16 януари 2020

Дневен хороскоп 16 януари 2020

Дневен хороскоп 16 януари 2020 ви вещае ден, в който трябва повече да вярвате в собствените си сили и възможности. За някои денят няма да е лесен, но трябва да запазите спокойствие и хладнокръвие и всичко ще е наред. Започваме със
Зодия Овен
Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Четвъртък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Овните. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Телец
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Добре би било да се погрижите за здравето си. В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Зодия Близнаци
В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Рак

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Избягвайте рискови операции с пари. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Бъдете внимателни в избора на партньори. Ангажирани сте с парични въпроси. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Дева

Днешният ден ще блести с особен успех за Девите. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Везни

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Късметът е с Вас и в любовта. Работата е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте.Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 16 януари 2020 четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Днес е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Стрелец

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Зодия Козирог

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Водолей

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Риби

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Време е за рутинна работа. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Източник: Знаците

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.