Дневен хороскоп 16 юли 2020
дневен хороскоп 16 юли 2020

Дневен хороскоп 16 юли 2020 ви вещае ден, в който настроението ви ще е променливо. Намерете време за повече почивка, защото натрупаната умора ви пречи. Започваме от
Зодия Овен
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Овните. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Екипната работа днес може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.
Зодия Телец
В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Ден мечта за всяка уважаваща себе си Телец – работа, подреждане, чистене и купища дреболии. Днес просто е такъв ден.

Зодия Близнаци
Четвъртък ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Поставете началото на нова работа. Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 16 юли 2020 четвъртък носи успех на Раците. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Анализирайте работата си, за да се справите. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Лъв

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 16 юли 2020 в четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. В днешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Зодия Везни

Четвъртък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Някой от Вас днес сте концентрирани в работата си до такава степен, че едва ли забелязвате какво става около вас. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Скорпион

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодия Скорпион, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Стрелците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. В четвъртък се движете повече и планирайте срещи. Прекалено напрегнати сте в работата си днес, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Бъдете дипломатични и тактични, Стрелци.

Зодия Козирог

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Голяма част от Козирозите са завладени от мисълта за материални загуби. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Водолей

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Четвъртък е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Днешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Риби

Днес сте с променливо настроение. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Източник: Знаците

Още новини
Боза в домашни условия

Боза в домашни условия

Боза е дума от турско-персийски произход, което подсказва, че родината й е Близкият изток. Тази освежителна напитка се пие най-много у нас и в Турция и по-малко в Сърбия, Румъния и Гърция. Разпространена е също в казвказките райони на Русия и в някои арабски страни....

повече информация
Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си, които разтърси обществото. В него има доста истини и всяка майка си мисли подобни неща, когато детето й порасне. Ето какво пише: Здравей, дъще! 1.След 3 години, аз мога да те изгоня от дома. Това звучи страшно, нали? Но въпреки това,...

повече информация
Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже се характеризират с това, че нямат особени задръжки. Изневярата не е приятно нещо, но понякога тя е заложена в зодията на жената. Такъв тип жени просто им е в кръвта да откраднат чужд мъж. Някои дори го правят ей, така, само за спорта. После може и да...

повече информация
Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас - полезни съвети. Връзката между жената и мъжа е доста крехко нещо. В началото чувствата са винаги по-силни, отколкото след няколко седмици или месеци. За да се развие романсът и да се премине към нови етапи, любовта не е достатъчна....

повече информация
Advertisements
Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца тези 7 храни, защото е вредно и може да напълнеете. Всъщност ние всеки ден "бомбардираме" стомасите си не само с нежелана храна, но и с напълно вредни храни. Здравословните естествени съставки се превръщат във врагове на храносмилането и тънка...

повече информация
Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи. Едва когато остарях, разбрах колко щети ми е нанесло миналото. Не е лесно да погледна назад и да се сблъскам с болката, но след пенсионирането го направих. Това не беше съзнателно решение, а по-скоро процес, в който започнах да мисля...

повече информация
Advertisements