Дневен хороскоп 17 април 2020
Дата на публикуване: 16.04.2020
дневен хороскоп 17 април 2020

Дневен хороскоп 17 април 2020

Дневен хороскоп 17 април 2020 ви вещае шарен ден, в който е добре да не се конфронтирате с близки хора. Отдайте се на семеен уют и не правете глупости, защото може да пострада здравето ви. Стартираме със
Зодия Овен
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Днешният ден ще е подходящ за учене, за леки разходки, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Парите придобиват друг смисъл за вас. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Телец
Днешният ден ще блести с особен успех за Телците. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Зодия Близнаци
Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Рак

Бъдете отговорни към своите постъпки. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Не е желателно да взимате пари на заем. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху работата си и по-малко давайте съвети, или само когато Ви ги поискат. Днес проведете консултации.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 17 април 2020 петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днешният ден ще е подходящ за професионални изяви. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Дева

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Харчите пари за лични неща. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания.Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен.Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Везни

Според дневен хороскоп 17 април 2020 в днешният ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Работата Ви в момента е под нечие наблюдение. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Вечерта се посветете на семейството си. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Ако Ви предложат лека разходка и делови разговор, не го отказвайте. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Избягвайте рискови операции с пари. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Към парите също трябва да подходите разумно. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след днешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас.Просто всичко, което ще Ви се случи днес ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Днешният ден ще е печеливш. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Водолей

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. По отношение на финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Препятствия, които Ви изглеждат трудни може да се окажат „фасулска работа“. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Източник: Знаците

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.