Дневен хороскоп 17 август 2020
Дата на публикуване: 03.02.2020
дневен хороскоп 17 август 2020

Дневен хороскоп 17 август 2020 ви вещае динамичен старт за някои зодии, проблеми в работата за други. Като цяло трябва да не загубвате самообладание и да си отстоявате интересите. Започваме със
Зодия Овен
Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Овните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Бъдете борбени.
Зодия Телец
Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Бъдете борбени.

Зодия Близнаци
Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 17 август 2020 в понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работата и днес е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата… Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Лъв

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Дева

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Деви, завършете започнатата работа. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Днес просто е такъв ден.

Зодия Везни

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 17 август 2020 понеделник ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Стрелец

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Част от плановете Ви днес едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Козирог

Бъдете отговорни към своите постъпки. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Днес проведете консултации.

Зодия Водолей

Понеделник ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Понеделник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Бъдете оптимисти.

Зодия Риби

В понеделник за представителите на зодия Риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. От неочаквано място може да получите пари. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Източник: Знаците

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.