Дневен хороскоп 17 декември 2019
Дата на публикуване: 16.12.2019
дневен хороскоп 17 декември 2019

Дневен хороскоп 17 декември 2019

Дневен хороскоп 17 декември 2019 ви вещае енергичен ден, в който трябва да довършите започнатото. Бъдете толерантни към чуждото мнение, слушайте повече интуицията си. Започваме със
Зодия Овен
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Телец

Вторник носи успех на Телците. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Работата Ви ще получи висока оценка. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Близнаци

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 17 декември 2019 вторник ще е благоприятен ден за Раците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Зодия Дева

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Грижете се за спокойствието си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Везни

В вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Стрелец

Спрямо нашия дневен хороскоп 17 декември 2019 вторник ще е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Козирог

В вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днешният ден ще не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Водолей

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Безработните да си потърсят работа чрез познати или да четат внимателно обявите в интернет. В вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Риби

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Бъдете внимателни в избора на партньори. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. В вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Напрегнатата небесна конфигурация в вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Източник: Знаците

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.