Дневен хороскоп 17 декември 2019
Дата на публикуване: 16.12.2019
дневен хороскоп 17 декември 2019

Дневен хороскоп 17 декември 2019

Дневен хороскоп 17 декември 2019 ви вещае енергичен ден, в който трябва да довършите започнатото. Бъдете толерантни към чуждото мнение, слушайте повече интуицията си. Започваме със
Зодия Овен
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Телец

Вторник носи успех на Телците. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Работата Ви ще получи висока оценка. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Близнаци

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 17 декември 2019 вторник ще е благоприятен ден за Раците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Зодия Дева

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Грижете се за спокойствието си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Везни

В вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Стрелец

Спрямо нашия дневен хороскоп 17 декември 2019 вторник ще е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Козирог

В вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днешният ден ще не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Зодия Водолей

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Безработните да си потърсят работа чрез познати или да четат внимателно обявите в интернет. В вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Риби

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Бъдете внимателни в избора на партньори. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. В вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Напрегнатата небесна конфигурация в вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Източник: Знаците

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.