Дневен хороскоп 17 декември 2020
Дата на публикуване: 11.12.2020
дневен хороскоп 17 декември 2020

Дневен хороскоп 17 декември 2020 предвещава ден, в който ще бъдете с променливо настроение. Времето напредва, а задачките ви притискат – трябва да ги свършите, колкото и да не ви се иска. Намерете време за пълноценна почивка и яжте по-лека храна. Не се претоварвайте и пазете здравето си. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 17 декември 2020 четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Овни, любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. През четвъртък внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Телец
Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Днес определено не Ви е ден за харчене. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Близнаци

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. През четвъртък може да сте затрупани с работа и да Ви бъде трудно да се отпуснете и да си отдъхнете пълноценно. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 17 декември 2020 четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В заключение, Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Лъв

Днес сте с променливо настроение. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Днешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Очаква Ви нова любов. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 17 декември 2020 четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Девите. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Везни

Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Днес просто е такъв ден.

Зодия Скорпион

Четвъртък носи успех на Скорпионите. Четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но днес въпросът не може да бъде разрешен. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Стрелец

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 17 декември 2020 четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. В интимния живот емоциите са смесени. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Водолей

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Грижете се за спокойствието си. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Риби

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Днешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Намерете начин да се отпуснете.

Източник: Знаците

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.