Дневен хороскоп 17 декември 2021
Дата на публикуване: 06.12.2021
дневен хороскоп 17 декември 2021

Дневен хороскоп 17 декември 2021 предвещава ден, в който напрежението за някои зодии ще им дойде в повече. Те не трябва първи да се обаждат на познатите си, по-добре е да изчакат те да ги потърсят. Избягвайте излишни спорове и намерете време за семейството си. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно. Днешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Започваме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 17 декември 2021 петък не е еднозначен ден за Овните. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Телец
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днешният ден ще не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Близнаци

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 17 декември 2021 петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Отделете време за семейството си. От неочаквано място може да получите пари. Днес трябва да избягвате споровете.

Зодия Лъв

Днешният ден ще е силно активен. Петък е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Обърнете внимание на семейството си. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 17 декември 2021 днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Екипната работа днес може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Везни

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. В близките дни не очаквайте приходи. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Петък е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще блести с особен успех за Скорпионите. В близките дни не очаквайте приходи. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Стрелец

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. Обърнете внимание на семейството си. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днес просто е такъв ден.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 17 декември 2021 петък ще е доста успешен ден за представителите на Козирог. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Водолей

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Днешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Бъдете борбени.

Зодия Риби

Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. След като добиете базови познания бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Източник: Знаците

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.