Дневен хороскоп 17 февруари 2020
Дата на публикуване: 16.02.2020
дневен хороскоп 17 февруари 2020

Дневен хороскоп 17 февруари 2020

Дневен хороскоп 17 февруари 2020 ви разкрива успешен старт на седмицата за повечето зодии. Някои от вас ще изпаднат в конфликтни ситуации, а други да получат пари от неочаквано място. Стартираме със
Зодия Овен
Понеделник е успешен ден за Овните. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Звездите Ви съветват, че е по-благоприятно за Вас е да не се занимавате с колективна работа, успех Ви носи само индивидуалното занимание. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Телец
Днешният ден ще блести с особен успех за Телците. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. От неочаквано място може да получите пари. Бъдете умерени в работата си и в думите си. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Обърнете внимание на дома си и на здравето си. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Зодия Близнаци
Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днес определено не Ви е ден за харчене. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици.

Днес Близнаците доста трудно ще реализират деловите си цели, тъй като ще имат много други задачи.Освен това се налага да се осъществят и някои делови промени, с които най-вероятно ще се заемете незабавно.Последните ще са радикални за някои от зодията и ще решат неочаквано явил се проблем. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 17 февруари 2020 в понеделник за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днешният ден ще е благоприятен за нови делови запознанства. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Лъв

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Понеделник е доста хубав ден за Лъвовете от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. И Лъвовете разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Деви, бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Везни

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Посетете обществени организации, които се интересуват от работата Ви и от вашата благотворителност. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Скорпион

В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите през днешния ден. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Ако Ви предложат делово пътуване, не го отказвайте. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Стрелец

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Стрелците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. В днешния ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Козирог

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Голяма част от Козирозите са завладени от мисълта за материални загуби. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 17 февруари 2020 понеделник ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Днешният ден ще е благоприятен за нови делови запознанства. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Източник: Знаците

Още новини
Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи берачите на ягоди. Наскоро изказването на британеца Оуен Патерсън разгневи българите и то съвсем основателно. Депутатът, който изказа съмнение, че румънците и българите, които идват на Острова, за да берат ягоди, не знаят как да боравят с мобилен...

повече информация
Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и...

повече информация
Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми ме тормозеше редовно. Ето моята история. Той ме блъсна в колата си и яростно се обърна към мен. В следващия момент усетих как юмрукът му се заби в лявата страна на челюстта ми. От силния удар залитнах, удряйки главата си в прозореца. Но това не беше...

повече информация
Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се отказа от доходната си работа в Щатите заради бащината градина с ябълки. Ако ви се е случвало да пътувате между китните селата Строево и Малък чардак, няма как да не видите един от най-големите масиви с ябълки в региона, който е с площ от 120 декара....

повече информация
Advertisements
Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си. Днес ще ви разкажа историята за един странен подарък – подаръкът от тати! Това не е моята история, а на красивата ми приятелка Мария. Не можах да разбера тя се намръщи на секундата, сякаш изпитваше силна душевна болка, когато я попитах...

повече информация
Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021 се очертава като сложна. Нашите предци са се опитвали да предсказват времето от древни времена. През цялата история на човечеството са се натрупали огромен брой знаци, по които човек може да разбере каква ще бъде тази или онази зима. Времето тази...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.