Дневен хороскоп 17 март 2020
Дата на публикуване: 16.03.2020
дневен хороскоп 17 март 2020

Дневен хороскоп 17 март 2020

Дневен хороскоп 17 март 2020 ви вещае ден, в който някои от вас не трябва да подхващат важни дела. Съвземете се и се стегнете – светът не е свършил. Трябва да се приспособите към нови услявия, това е всичко. Стартираме със
Зодия Овен
Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. За търсещите работа вторник е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Вторник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днес просто е такъв ден.

Зодия Телец
Вторник ще е доста успешнен ден за представителите на Телец. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Зодия Близнаци
Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Бъдете старателни и се заемете с работата си.

Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 17 март 2020 вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Лъв

Вторник носи успех на Лъвовете. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Най-добре ще е да посветите вторник на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Дева

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Опитите на някои Деви да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Бъдете борбени.

Зодия Везни

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Вторник ще е успешен за реализация на дневните отговорности, но за преобладаващата част от представителите на знака ще е доста напрегнат в службата – съответно деловите среди и бизнеса. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Скорпион

В вторник за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Стрелец

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Днес Стрелците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Вторник не е лош ден за Козирозите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Водолей

Вторник е успешен ден за Водолеите. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Риби

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Източник: Знаците

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.