Дневен хороскоп 17 март 2020
Дата на публикуване: 16.03.2020
дневен хороскоп 17 март 2020

Дневен хороскоп 17 март 2020

Дневен хороскоп 17 март 2020 ви вещае ден, в който някои от вас не трябва да подхващат важни дела. Съвземете се и се стегнете – светът не е свършил. Трябва да се приспособите към нови услявия, това е всичко. Стартираме със
Зодия Овен
Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. За търсещите работа вторник е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Вторник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днес просто е такъв ден.

Зодия Телец
Вторник ще е доста успешнен ден за представителите на Телец. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Зодия Близнаци
Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Бъдете старателни и се заемете с работата си.

Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 17 март 2020 вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Лъв

Вторник носи успех на Лъвовете. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Най-добре ще е да посветите вторник на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Дева

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Опитите на някои Деви да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Бъдете борбени.

Зодия Везни

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Вторник ще е успешен за реализация на дневните отговорности, но за преобладаващата част от представителите на знака ще е доста напрегнат в службата – съответно деловите среди и бизнеса. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Скорпион

В вторник за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Стрелец

Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Днес Стрелците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Вторник не е лош ден за Козирозите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Водолей

Вторник е успешен ден за Водолеите. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днес е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Риби

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не провеждайте и не участвайте активно в събрания. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.