Дневен хороскоп 17 септември 2020
Дата на публикуване: 11.09.2020
дневен хороскоп 17 септември 2020

Дневен хороскоп 17 септември 2020 ви вещае напрегнат ден, в който ще имате доста неща за вършене. Пазете здравето си и избягвайте да се карате с хората около вас. Наблегнете повече на индивидуалната работа и не се предоверявайте. Започваме от Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 17 септември 2020 четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Звездите Ви съветват, че е по-благоприятно за Вас е да не се занимавате с колективна работа, успех Ви носи само индивидуалното занимание. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Обърнете внимание на семейството си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Телец
Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Телците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Умората Ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Близнаци

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Рак

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Отделете време за семейството си. В четвъртък обръщайте специално внимание на екипната работа. Днес просто е такъв ден.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 17 септември 2020 в четвъртък за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Посветете четвъртък на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Дева

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Зодия Везни

Днешният ден ще е силно активен. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Везни, работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Четвъртък е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 17 септември 2020 днешният ден ще е силно активен. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Няма да сте настроени много-много за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор?. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Стрелец

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Козирог

Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Водолей

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Водолей. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Риби

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след днешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи днес ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Източник: Знаците

Още новини
Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома. Всичките ми проблеми идват от това, че съм прекалено наивна, състрадателна и доверчива. Историята е толкова неприятна, че не смея да я споделя с никого. Но пред читателите на „Лична драма“ ще разкрия сърцето си, защото съм убедена, че ще ме...

повече информация
Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания от дълбока древност. С тази магия за сбъдване на желание вие ще постигнете целта си Всеки иска да направи една магия за сбъдване на желание и то да стане факт. Всъщност в древността са ползвани ежедневно подобни ритуали. Днес ние не...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020 ви вещае един по-спокоен декември, през който ако сте здрави можете да намерите време и да се поглезите. Гледайте оптичистично - най-лошото е зад гърба ви. Започваме със Зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2020 звездите...

повече информация
Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум или "дяволски бръшлян" е билка, която е популярна благодарение на това, че е лесна за отглеждане и не изисква някакви специални условия. Въпреки това, в последно време все повече се проявява благотворното действие на тази билка за здравето на хората...

повече информация
Advertisements
Оцелях и намерих щастието

Оцелях и намерих щастието

Оцелях от един кошмар и намерих своят път. Сега, припомняйки си миналото, ми се струва, че е било кошмар, от който още не знам как съм оцеляла… Всичко си ми беше наред: тих семеен живот, нормална работа, домашни задължения, грижа за детето и съпруга ми. Казано...

повече информация
Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021. За тези, които искат да държат успеха си под контрол и да накарат Годината на Вола да работи за себе си, китайският хороскоп ще ви каже щастливите месеци 2021 г. за всеки знак от зодиака и какво трябва да се направи през този период. Очаква...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.