Дневен хороскоп 17 януари 2020
дневен хороскоп 17 януари 2020

Дневен хороскоп 17 януари 2020

Дневен хороскоп 17 януари 2020 ви разкрива напрегнат ден за доста от зодиите. Не е най-подходящият ден за важни решения или нов старт, затова просто изчакайте и не прибързвайте. Пазете се от конфликти. Стратираме със
Зодия Овен
Петък е успешен ден за Овните. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. петък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Телец
Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. В петък се движете повече и планирайте срещи. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа ще се окаже илюзорна. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Зодия Близнаци
В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Като цяло работата Ви ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден.

Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Рак

В петък за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. За представителите на Рак се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 17 януари 2020 петък е успешен ден за Лъвовете. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си.Не се ядосвайте. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Съхранявайте старателно документите и парите си. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Днес просто е такъв ден.

Зодия Дева

Петък носи успех на Девите. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Зодия Везни

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Скорпион

Голяма част от Вас ще бъдат в непрекъснато движение. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. През петък внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Стрелец

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Петък е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Козирог

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Най-добре ще е да посветите петък на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Водолей

В петък за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Объркани сте емоционално. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат днешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Зодия Риби

В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Днешният ден ще не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Разплащате стар дълг.Може да останете без пари, но това не е проблем. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Източник: Знаците

Още новини
Боза в домашни условия

Боза в домашни условия

Боза е дума от турско-персийски произход, което подсказва, че родината й е Близкият изток. Тази освежителна напитка се пие най-много у нас и в Турция и по-малко в Сърбия, Румъния и Гърция. Разпространена е също в казвказките райони на Русия и в някои арабски страни....

повече информация
Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си, които разтърси обществото. В него има доста истини и всяка майка си мисли подобни неща, когато детето й порасне. Ето какво пише: Здравей, дъще! 1.След 3 години, аз мога да те изгоня от дома. Това звучи страшно, нали? Но въпреки това,...

повече информация
Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже се характеризират с това, че нямат особени задръжки. Изневярата не е приятно нещо, но понякога тя е заложена в зодията на жената. Такъв тип жени просто им е в кръвта да откраднат чужд мъж. Някои дори го правят ей, така, само за спорта. После може и да...

повече информация
Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас - полезни съвети. Връзката между жената и мъжа е доста крехко нещо. В началото чувствата са винаги по-силни, отколкото след няколко седмици или месеци. За да се развие романсът и да се премине към нови етапи, любовта не е достатъчна....

повече информация
Advertisements
Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца тези 7 храни, защото е вредно и може да напълнеете. Всъщност ние всеки ден "бомбардираме" стомасите си не само с нежелана храна, но и с напълно вредни храни. Здравословните естествени съставки се превръщат във врагове на храносмилането и тънка...

повече информация
Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи. Едва когато остарях, разбрах колко щети ми е нанесло миналото. Не е лесно да погледна назад и да се сблъскам с болката, но след пенсионирането го направих. Това не беше съзнателно решение, а по-скоро процес, в който започнах да мисля...

повече информация
Advertisements