Дневен хороскоп 17 юли 2020
дневен хороскоп 17 юли 2020

Дневен хороскоп 17 юли 2020 ви вещае ден, в който трябва да се пазите от конфликти. Не подценявайте здравето си и го пазете повече. Стартираме със
Зодия Овен
Днес сте с променливо настроение. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Очаква Ви нова любов. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. А и нужно ли е да свършите всичко днес ?
Зодия Телец
Петък не е еднозначен ден за Телците. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си.Не се ядосвайте. Днес проведете консултации.

Зодия Близнаци
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Близнаците през днешния ден. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Рак

Петък е успешен ден за Раците. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Бъдете оптимисти.

Зодия Лъв

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 17 юли 2020 в петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Деви, в интимния живот емоциите са смесени. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Всичко в крайна сметка опира до парите. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Зодия Везни

Бъдете отговорни към своите постъпки. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Бъдете готови за работа.Резултатите ще Ви зарадват. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Скорпион

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Бъдете оптимисти.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 17 юли 2020 петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Обърнете внимание на здравето си. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Козирог

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Водолей

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас.Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Добре би било да се погрижите за здравето си. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити.В петък обаче не предприемайте нови инициативи. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Риби

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Източник: Знаците

Още новини
Боза в домашни условия

Боза в домашни условия

Боза е дума от турско-персийски произход, което подсказва, че родината й е Близкият изток. Тази освежителна напитка се пие най-много у нас и в Турция и по-малко в Сърбия, Румъния и Гърция. Разпространена е също в казвказките райони на Русия и в някои арабски страни....

повече информация
Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си, които разтърси обществото. В него има доста истини и всяка майка си мисли подобни неща, когато детето й порасне. Ето какво пише: Здравей, дъще! 1.След 3 години, аз мога да те изгоня от дома. Това звучи страшно, нали? Но въпреки това,...

повече информация
Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже се характеризират с това, че нямат особени задръжки. Изневярата не е приятно нещо, но понякога тя е заложена в зодията на жената. Такъв тип жени просто им е в кръвта да откраднат чужд мъж. Някои дори го правят ей, така, само за спорта. После може и да...

повече информация
Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас - полезни съвети. Връзката между жената и мъжа е доста крехко нещо. В началото чувствата са винаги по-силни, отколкото след няколко седмици или месеци. За да се развие романсът и да се премине към нови етапи, любовта не е достатъчна....

повече информация
Advertisements
Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца тези 7 храни, защото е вредно и може да напълнеете. Всъщност ние всеки ден "бомбардираме" стомасите си не само с нежелана храна, но и с напълно вредни храни. Здравословните естествени съставки се превръщат във врагове на храносмилането и тънка...

повече информация
Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи. Едва когато остарях, разбрах колко щети ми е нанесло миналото. Не е лесно да погледна назад и да се сблъскам с болката, но след пенсионирането го направих. Това не беше съзнателно решение, а по-скоро процес, в който започнах да мисля...

повече информация
Advertisements