Дневен хороскоп 18 април 2020
Дата на публикуване: 17.04.2020
дневен хороскоп 18 април 2020

Дневен хороскоп 18 април 2020

Дневен хороскоп 18 април 2020 ви вещае активен ден, в който ще имате доста неща за вършене. Намерете време и за почивка, обадете се на близък човек или приятел. Пазете чуждото и своето здраве. Започваме със
Зодия Овен
Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Днешният ден е подходящ за учене, или за лека разходка с цел пазар. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Зодия Телец
Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Избягвайте да влизате в конфликти сприятели и близки и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Бъдете внимателни при работа с пари. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е силно активен. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно, вместо да мислите за чуждите грешки. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага.

Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 18 април 2020 днес имате куп неща за вършене. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Днес проведете консултации.

Зодия Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през днешния ден. Към парите също трябва да подходите разумно. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Ако решите да провеждате разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в първия работен ден. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Зодия Дева

Днешният ден ще е силно активен. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Събота е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. За Вас започва нов период, свързан с нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 18 април 2020 бъдете отговорни към своите постъпки. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Днешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Везни, гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Скорпион

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Зодия Стрелец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Бъдете внимателни при работа с пари. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Днес просто е такъв ден.

Зодия Козирог

Събота носи успех на Козирозите. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Благодатен и плодоносен, събота предоставя на Козирозите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Водолей

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на приятелите си да отвличат вниманието ви. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Риби

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение, но помогнете и на Вашите приятели. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Източник: Знаците

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.