Дневен хороскоп 18 февруари 2020
Дата на публикуване: 17.02.2020
дневен хороскоп 18 февруари 2020

Дневен хороскоп 18 февруари 2020

Дневен хороскоп 18 февруари 2020 ви разкрива хубав ден за довършване на започнатото, като приоритет трябва да е вашето спокойствие и здраве.Някои от вас е добре да внимават какво правят и с кого. Стартираме със
Зодия Овен
Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Новини свързани с работата Ви може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Ще Ви зарадват приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Изясняват се нещата и в любовта. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Телец
Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Зодия Близнаци

В вторник за представителите на зодия Близнаци възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Бъдете борбени.

Зодия Рак

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 18 февруари 2020 вторник е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Бъдете активни в спорта. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Дева

Днешният ден ще е силно активен. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес просто е такъв ден.

Зодия Везни

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Везни, любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Парите няма да са Ви проблем. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Близките също желаят да им отделите от времето си. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Стрелец

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Бъдете внимателни в избора на партньори. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Важен ден за печалба. Днес проведете консултации.

Зодия Водолей

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Днешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Риби

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели.Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Намерете начин да се отпуснете.

Източник: Знаците

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.