Дневен хороскоп 18 февруари 2020
Дата на публикуване: 17.02.2020
дневен хороскоп 18 февруари 2020

Дневен хороскоп 18 февруари 2020

Дневен хороскоп 18 февруари 2020 ви разкрива хубав ден за довършване на започнатото, като приоритет трябва да е вашето спокойствие и здраве.Някои от вас е добре да внимават какво правят и с кого. Стартираме със
Зодия Овен
Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Новини свързани с работата Ви може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Ще Ви зарадват приходи. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Изясняват се нещата и в любовта. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Телец
Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Зодия Близнаци

В вторник за представителите на зодия Близнаци възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Бъдете борбени.

Зодия Рак

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 18 февруари 2020 вторник е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Бъдете активни в спорта. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Дева

Днешният ден ще е силно активен. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Днес просто е такъв ден.

Зодия Везни

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Везни, любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Парите няма да са Ви проблем. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Близките също желаят да им отделите от времето си. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Стрелец

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Бъдете внимателни в избора на партньори. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Важен ден за печалба. Днес проведете консултации.

Зодия Водолей

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Днешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Риби

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели.Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Намерете начин да се отпуснете.

Източник: Знаците

Още новини
Домашни средства против кашлица

Домашни средства против кашлица

Домашни средства против кашлица – по-добри от лекарствата. Много хора се борят с кашлица и настинки през студените месеци. Чаша мляко с кромид лук винаги могат да бъдат много по-ефективни от лекарствата от аптеката – особено когато става въпрос за началото на...

повече информация
Осъдени души на Димитър Димов

Осъдени души на Димитър Димов

Осъдени души на Димитър Димов е един от най-запомнящите се български романи. Той е издаден през 1945 г. Получава държавна награда, преведен е на сърбохърватски, унгарски и полски език и е екранизиран. Случайно запознанство с представител на Йезуитския орден в Испания...

повече информация
Без майчина ласка и любов

Без майчина ласка и любов

Без майчина ласка и любов се живее трудно и тъжно. Това е историята на едно момиче, което израсна без майчина ласка и любов. Моята история. Най-лошият период в живота ми започна след развода на родителите ми. По онова време бях едва на шест години, но се наложи...

повече информация
33 здравословни навика

33 здравословни навика

33 здравословни навика, които ще внесат положително промяна в начина ви на живот. Когато решите да спазвате диета, започвате да спазвате правила. В един момент обявявате начинанието за „провал“. Причините за това може да са много – от твърде строг режим до липса на...

повече информация
Advertisements
Стефан Ватев ликвидира холерата

Стефан Ватев ликвидира холерата

Стефан Ватев ликвидира холерата преди 110 години. 84 години от обявяването на акад. Стефан Ватев за почетен гражданин на Ловеч се навръшват утре. Днес малцина си спомнят, че той е педиатърът, спрял настъпването на холерата в България преди 110 години – през 1910...

повече информация
Съпругата се срещна с любовницата

Съпругата се срещна с любовницата

Съпругата се срещна с любовницата, защото имаха какво да си кажат. Ще ви разкажа за една странна среща – между съпругата и любовницата на един мъж. Знам всичко отлично, защото присъствах. Аз бях съпругата! Всичко започна така – беше осем часа сутринта, когато съпругът...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.