Дневен хороскоп 18 февруари 2022
Дата на публикуване: 15.01.2022
дневен хороскоп 18 февруари 2022

Дневен хороскоп 18 февруари 2022 ви вещае ден, в който е по-добре някои зодии да заемат наблюдателна позиция и да не пристъпват към активни действия. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Започваме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 18 февруари 2022 в петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Телец
Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Днешният ден ще е печеливш. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Днес Телците трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Близнаци

Петък ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 18 февруари 2022 петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Петък ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Зодия Лъв

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Днешния ден е за работа и досадни занимания, но най-странното – няма да Ви тежи. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Дева

Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Близките ще Ви зарадват с мил жест. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Везни

Според нашия дневен хороскоп 18 февруари 2022 петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Бъдете внимателни в избора на партньори. Днес проведете консултации.

Зодия Скорпион

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Скорпионите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Стрелец

Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Малко по-нервен е днешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Козирог

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Зодия Водолей

Според нашия дневен хороскоп 18 февруари 2022 петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Завършете дълго отлагана работа. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Риби

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.