Дневен хороскоп 18 март 2020
дневен хороскоп 18 март 2020

Дневен хороскоп 18 март 2020

Дневен хороскоп 18 март 2020 ви вещае ден, в който трябва да избягвате недобронамерените коментари по ваш адрес. Някои зодии да внимават зад волана. Разбира се, пазете здравето си – на вас и на околните. Започваме със
Зодия Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през днешния ден. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Зодия Телец
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Объркани сте емоционално. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Добре би било да се погрижите за здравето си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Рак

Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Сряда Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Сряда носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 18 март 2020 днес сте с променливо настроение. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Към парите също трябва да подходите разумно. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.

Зодия Дева

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Очаква Ви нова любов. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Скорпион

В сряда се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Сряда е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Скорпионите. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Сряда ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Стрелец които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Бъдете борбени.

Зодия Козирог

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Водолей

В сряда не се претоварвайте. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Безработните да си потърсят работа чрез познати или да четат внимателно обявите в интернет. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Риби

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Днес трябва да избягвате споровете.

Източник: Знаците

Още новини
Състояния на ума, които ни пречат

Състояния на ума, които ни пречат

Състояния на ума могат да ни пречат да живеем нормално. Пътуването ни към пълното осъзнаване на нашата цел и стойност в живота, или постигането на самоовладяване, започва в секундата, в която сме родени. То изисква отдаденост към изграждането на търпение, дисциплина и...

повече информация
Прием на рибено масло

Прием на рибено масло

Прием на рибено масло е полезен. По принцип, може да се предозира витамин D, но ако приемате рибено масло цяла година в препоръчителните дози, това няма да се случи. Трябва да се има предвид, че съществуват два често срещани типа рибено масло: от черен дроб на треска...

повече информация
Руски отшелник е гений

Руски отшелник е гений

Руски отшелник е гений. Най-умният човек на планетата. Ексцентрик. Отшелник. Тези определения най-често съпътстват руския математик Григорий Перелман – учения, който успя да разгадае Вселената – т.е да реши една от загадките на хилядолетието, доказвайки т.нар....

повече информация
На 10 години мразех сестра си

На 10 години мразех сестра си

На 10 години бях, но вече не исках да имам сестра. По време на училищните празници майка ни остави със сестра ми Фани при баба и замина на работа. Баба ме помоли да се грижа за Фани и отиде до магазина. Мразех да се грижа за нея. Всичко, което исках да направя, беше...

повече информация
Advertisements
Думите против уроки

Думите против уроки

Думите могат да бъдат скритото оръжие против уроки. Преди известно време ме посети млада дама с характерни оплаквания – главоболие, общо физическо неразположение, чувство на тежест в областта на слънчевия сплит. Тя твърдеше, че причината е от колежката зад нея. Имала...

повече информация
Варена царевица

Варена царевица

Варена царевица е любимото предястие на доста българи. От началото на лятото мина много малко време и местните пазари вече са пълни със сезонни вкусотии : череши, тиквички и, разбира се, царевица. Без последното е трудно да си представим почивка на плажа, а у дома да...

повече информация
Advertisements