Дневен хороскоп 18 март 2020
Дата на публикуване: 17.03.2020
дневен хороскоп 18 март 2020

Дневен хороскоп 18 март 2020

Дневен хороскоп 18 март 2020 ви вещае ден, в който трябва да избягвате недобронамерените коментари по ваш адрес. Някои зодии да внимават зад волана. Разбира се, пазете здравето си – на вас и на околните. Започваме със
Зодия Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през днешния ден. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Зодия Телец
В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Объркани сте емоционално. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната Ви изява.Става въпрос за смяна на работата. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Зодия Близнаци
Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Добре би било да се погрижите за здравето си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. В заключение, днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Зодия Рак

Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Сряда Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Сряда носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 18 март 2020 днес сте с променливо настроение. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Към парите също трябва да подходите разумно. Бъдете дипломатични и тактични, Лъвове.

Зодия Дева

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Очаква Ви нова любов. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Скорпион

В сряда се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Сряда е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Скорпионите. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Стрелец

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Сряда ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Стрелец които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Бъдете борбени.

Зодия Козирог

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Водолей

В сряда не се претоварвайте. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Безработните да си потърсят работа чрез познати или да четат внимателно обявите в интернет. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Риби

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Днес трябва да избягвате споровете.

Източник: Знаците

Още новини
Есенна салата

Есенна салата

Есенна салата ще ви даде нови сили и здраве. Предлагаме ви много лесна и бърза рецепта, която е с доказани ползи за организма през този прекрасен, но и предзимен сезон. С нея освен, че ще подсилите имунитета си ще се заредите с голямо количество от безценни витамини....

повече информация
Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки - всички в семейството ни ги обичат, а се правят лесно. Всички обичаме сиренки. Няма нищо по-хубаво от тази вкусотийка за закуска, преди да бъдем погълнати от ежедневните задачи. Сиренките не се приготвят сложно, напротив, и точно това е...

повече информация
Българка обърка самолета

Българка обърка самолета

Българка обърка самолета. 30-годишна българка, която трябвало да лети от Лондон с билет до Валенсия, се качила в британската столица в погрешен самолет и се озовала в Киев. За грандиозната грешка разказа на стената си във фейсбук злополучната пътничка, която се тагна...

повече информация
Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот се дължи на родната ми майка. Доскоро всичко в живота ми беше наред. Завърших училище с отличие, след което успях да завърша престижен университет, а после се устроих и на добра работа. Няколко години по-късно срещнах жената, която днес е моя...

повече информация
Advertisements
Дълголетието е възможно

Дълголетието е възможно

Дълголетието зависи от няколко признака - точно 5 на брой. Не сте ли се питали колко време ще сте на тази земя и колко дълго ще живеете? Учени направиха редица от експерименти, за да стигнат до тези отговори. Според изследователите има 5 основни признака, в живота на...

повече информация
Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака са няколко. Казват, че само с един поглед може да се предаде любов, омраза, радост, негодувание, възхищение и завист. Не случайно много хора са на мнение, че очите говорят повече от множество думи. Астролозите са убедени, че някои от...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.