Дневен хороскоп 18 март 2021
Дата на публикуване: 13.03.2021
дневен хороскоп 18 март 2021

Дневен хороскоп 18 март 2021 ви вещае ден, в който някои от вас ще имат успешна реализация на целите си. Не преяждайте и не се претоварвайте, а намерете време за активна почивка. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Започваме от зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 18 март 2021 в четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Телец
Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Телците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Близнаци

Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Ако сте подготвили работата си старателно няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Не прекалявайте с похапването. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Днес всичко тръгва по вода.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 18 март 2021 днешният ден ще е силно активен. Раци, добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Лъв

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъвовете. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Дева

Според нашия дневен хороскоп 18 март 2021 четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. През четвъртък може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Везни

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днешният ден ще може да е изпълнен с повече напрежение свързано с работата. Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Зодия Скорпион

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Притеснени сте и без желание за работа. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Стрелец

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Бъдете внимателни в избора на партньори. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Козирог

Според нашия дневен хороскоп 18 март 2021 в четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! В четвъртък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Отидете на работа в добро настроение. Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Зодия Водолей

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Риби

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Източник: Знаците

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.