Дневен хороскоп 18 март 2022
Дата на публикуване: 17.02.2022
дневен хороскоп 18 март 2022

Дневен хороскоп 18 март 2022 предвещава ден, в който е добре да намерите начини да се отпуснете. Заложете на рутинната си работа и не предприемайте нещо ново точно днес. Завършете седмицата в добро настроение и не се влеяйте от външно мнение. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 18 март 2022 петък е твърде ползотворен ден и ще радва Овните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Намерете начин да се отпуснете.

Зодия Телец
Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Телците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Близнаци

Според нашия дневен хороскоп 18 март 2022 днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Бъдете внимателни в избора на партньори. Петък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. През петък ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Рак

Петък ще сблъска много от представителите на Рак с нови преживявания. Днешният ден ще е плодотворен или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, днес трябва да се настойчиви по деловите си задачи въпреки трудностите. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Зодия Лъв

Според нашия дневен хороскоп 18 март 2022 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. В днешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Зодия Дева

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Деви, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Зодия Везни

Петък ще е благоприятен ден за Везните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Скорпион

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Пазете от грешки, които могат да се превърнат в сериозна пречка в работата ви. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Стрелец

Според нашия дневен хороскоп 18 март 2022 петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Общуванията Ви днес ще Ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви. Няма да Ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които Ви владеят. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Бъдете борбени.

Зодия Козирог

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днес проведете консултации.

Зодия Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. В близките дни не очаквайте приходи. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Риби

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Източник: Знаците

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.