Дневен хороскоп 18 май 2020
Дата на публикуване: 17.05.2020
дневен хороскоп 18 май 2020

Дневен хороскоп 18 май 2020

Дневен хороскоп 18 май 2020 ви вещае динамичен старт за някои зодии, проблеми в работата за други. Като цяло трябва да не загубвате самообладание и да си отстоявате интересите. Започваме със
Зодия Овен
Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Овните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Бъдете борбени.

Зодия Телец

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Бъдете борбени.

Зодия Близнаци

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 18 май 2020 в понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работата и днес е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата… Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Зодия Лъв

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в днешния ден. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Зодия Дева

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Завършете започнатата работа. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Днес просто е такъв ден.

Зодия Везни

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 18 май 2020 понеделник ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете деликатни, но твърди.

Зодия Стрелец

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Част от плановете Ви днес едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Козирог

Бъдете отговорни към своите постъпки. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Козирози, пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Днес проведете консултации.

Зодия Водолей

Понеделник ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Понеделник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Бъдете оптимисти.

Зодия Риби

В понеделник за представителите на зодия Риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. От неочаквано място може да получите пари. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Източник: Знаците

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.