Дневен хороскоп 18 октомври 2019
Дата на публикуване: 17.10.2019
дневен хороскоп 18 октомври 2019

Дневен хороскоп 18 октомври 2019

Дневен хороскоп 18 октомври 2019 вещае сполучлив ден за повечето зодии. При някои ще настъпят промени, други имат работа за довършване. Започваме със
Зодия Овен
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Денят ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Ярки любовни постижения. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Зодия Телец

Денят днес бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Подготвени сте за работа и сте в добро настроение от сутринта. Денят ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Близнаци

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Денят днес ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Зодия Рак

Според нашия Дневен хороскоп 18 октомври 2019 петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Отделете време за семейството си. Денят ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Зодия Лъв

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Лъвовете. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Работата с административните служби ще Ви създава напрежение, а и защо Ви е притрябвало в петък да се захващате с това. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Денят ви ще е подходящ за домашни дела. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Зодия Дева

Девизът на деня на Девата е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. В петък може да отделите време на дома си и на хората в него. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Динамиката на деня ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Зодия Везни

Нашия дневен хороскоп 18 октомври 2019 ви казва, че днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Печеливши от цялата работа ще сте самите вие, защото ще усвоите тънкостите на две различни по рода си дейности. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Днея ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Зодия Скорпион

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Трудно ще се настроите за работа. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Зодия Стрелец

Днес денят ще Ви обещава големи промени в живота. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Зодия Козирог

Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти.Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Бъдете внимателни в избора на партньори. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Зодия Водолей

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Зодия Риби

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Денят ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Рибите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. С важна среща е свързан петък и то може би повече от една.И ако деловата ще даде тласък на работата Ви за период от няколко месеца, то личната ще Ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Източник: Знаците

Още новини
Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ви дава любов

Силен мъж ще ви даде това, от което имате нужда. Всеки човек притежава качества и недостатъци, никой не е перфектен и смисълът на любовта е да откриете този, който ви приема с всичките ви трески за дялане, както и вие него. Когато той вижда вашите положителни черти и...

повече информация
6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката

6 цвята, които издават провинциалистката. Няма жена, която да не иска да изглежда добре. Най-често нежният пол залага на стилни дрехи, за да има безупречна визия. Понякога обаче в стремежа си да изглеждат добре облечени жените допускат много сериозни модни грешки,...

повече информация
10 сънища за успех

10 сънища за успех

10 сънища вещаят успех и щастие в близко бъдеще. От древни времена хората отдавали специално значение на сънищата . Както показват наблюденията, има няколко вида сънища , които ясно вещаят нещо хубаво, което ще ни се случи, както и такива, които са предвестник на беди...

повече информация
Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден

Витамин D може да е вреден в някои случаи. Не е тайна, че на всеки шест месеца тялото ни се възстановява. Това зависи от много фактори, но продължителността на деня играе ключова роля. Под въздействието на слънчевата светлина витамин D се произвежда активно в тялото...

повече информация
Advertisements
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.