Дневен хороскоп 18 септември 2019
Дата на публикуване: 18.09.2019
дневен хороскоп 18 септември 2019

Дневен хороскоп 18 септември 2019

Дневен хороскоп 18 септември 2019 за всички зодии.
Зодия Овен
Днес ще е добър ден за вас, Овни. Денят ще е пълен с успехи и ще успеете да постигане на плановете си. Ако помогнете на познат, той ще ви се отблагодари както трябва, което ще ви стопли душата. Това се отнася особено, ако помогнете на някой със здравословен проблем. Ще се почувствате прекрасно, вследствие на вашата доброта. Ако боравите с пари, пазете се от измами и изкушения, свързани с харчене. Може да загубите. Честността трябва да е водещото ви качество днес. Оставете малко другите да вземат нещата в свои ръце, не им се месете в делата. Денят е прекрасен за бизнес. А ако работите с колеги, днес ще усетите тяхното уважение.
Зодия Телец

Един не толкова запомнящ се ден, ще протече монотонно, като типична сряда. Радва ви спокойствие и сигурност, вероятно е да провеждате различен тип преговори – с партньори или колеги. Денят добър среща с приятели. Не обръщайте гръб на здравето, поддържайте се с режим или здравословна храна. Ако получите някакво неочаквано предложение, недейте да инвестирате средства в него. Погрижете се повече за семейството си.
Ако в любовта имате въпросителни, днес ще се изяснят. Не се вглеждайте в детайли, а мислете по-глобално.
Зодия Близнаци
Според нашия дневен хороскоп 18 септември 2019 ви притискат ви неща, които трябва да се свършат. Днес не се занимавайте с финансови въпроси, защото може да загазите. Денят по-скоро е за усъвършенстване на умения, четене на нови неща, проучвания и контакти с хора извън граница. Не пренебрегвайте физическата си кондиция, за да не пострада здравето ви. Движете се повече, не мързелувайте. Възможно е да ви дойдат на гости хора, които идват отдалеч и не сте виждали отдавна. Почерпете ги и бъдете с тях, те имат нужда от това. Не прибързвайте с решенията, тласкани от емоцията, разсъждавайте повече. В любовта разчитайте на взаимност.

Зодия Рак

Ден, в който материалното ще е над духовното. Спокойствието ще ви осигури стремеж за работа. Ако можете отидете да поплувате в някой басейн, това ще ви тонизира. Може би имате нужда точно от такова нещо. За да постигнете видим резултат, ще трябва здраво да поработите, няма да стане лесно. Старайте се повече. Ако имате някоя любовна връзка или човек до себе си, той ще има нужда от вашето внимание. Внимавайте за какво харчите, все пак помогнете на някой близък човек, ако той има нужда, но бъдете умерени. Не пръскайте пари и средства на вятъра, контролирайте ги. Леко сте напрегнати, затова намерете начин да свалите напрежението от себе си. Ако разберете, че някой приятел иска да ви излъже за нещо, не му се сърдете, а разберете лично от нега каква е причината за това

Зодия Лъв

Няма да е от най-лесните дни, но успехът ще е налице след упорита работа и редица ангажименти, които ще превземат вниманието ви. Сроковете ви притискат, а вие изоставате. За съжаление отново сте зависими от другите и патите вие от техните грешки. По този начин губите време и пари. Обърнете повече внимание на здравето, ще бъдете в добра кондиция. Малко сте занемарили грижата за дома, намерете време да поправите грешката си. Трябва ви повече релакс, намерете време за почивка. Ако имате любов, която иска да е с вас, може да остане малко на тръни, защото вие сте настроени по-скоро приятелски, отколкото любовно. Не прибързвайте в нищо, а прекарайте деня предпазливо.

Зодия Дева

Напоследък приятелите ви търсят и искат да се видят с вас. Вие все нямате достатъчно време за тях. Занемарили сте и страничните удоволствие, може би нямате време, а може би ви липсва и желание. Очаква ви напрежение, ако трябва да пътувате. Парите също ви притесняват, а всичко това се отразява на здравето ви. Не пренебрегвайте семейството, а му дайте повече внимание. Възможен флирт може да развали стабилната ви връзка. Очаква се добра новина, свързана с бъдещи постъпления. Напоследък трудно се концентрирате в работата, поради прекалено много разговори с хора, които ви разсейват. Така губете ценно време. Пазете се от случайни разговори с непознати хора, няма да са във ваша полза.

Зодия Везни

Според дневен хороскоп 18 септември 2019 днес на Везните не ден за шофиране. Пазете се, защото ще бъдете разконцентрирани и замислени. За жената Везна е вероятна нова среща, като това може да прерасне в любовна връзка. А ако тя види някоя стара любов, огънят може отново да се разгори. Избягвайте работа с пари, както казахме преди пътуванията и шофирането. Не се претоварвайте, за да не пострада здравето ви. Насочете енергията си към дома си, погрижете се за себе си. Днес няма ви свърта на едно място. Постоянно ще ви се прави нещо различно. Стоенето и бездействието ще ви изнервят. Затова намерете нещо динамично за вършене, дори се затрупайте с работа. Ако някоя жена излезе с интересно предложение и започне да ви омайва, не й се доверявайте.

Зодия Скорпион

Днес денят ви ще е динамичен. Активността му ще се изразява в това, че ще търсите постоянна възможност за печалба и увеличаване на финансовото състояние. Не прибързвайте, ако трябва да избирате между няколко бизнес партньори. Ако имате работодател, днес той ще остане изключително доволен от вас. Очаквайте повишение. Трудът ви ще бъде оценен както трябва. Ако искате да свалите малко от напрежението, може да отидете на плуване.

Зодия Стрелец

Днес ще се влияете от чуждото мнение. Необходимо е да се съобразите с него и да изслушвате насрещната страна. Не бързайте, бъдете търпеливи и уважавайте гледната точка на другия. Вгледайте се в здравето си, защото денят предразполага към отключване на стара болежка или хронична болест. Не се впускайте в нови задачи, довършете старите си или работете по обичайната си досега дейност. В любовта няма да върви гладко. Там искате да се докажете, да сте водещите, мислите си, че сте страхотни. Това няма да бъде оценено от другата страна. Оставете нещата да бъдат в ръцете на другия човек. Днес не е ден за път, макар, че ви се иска. Ако искате да печелите нови приятели, бъдете себе си.

Зодия Козирог

Има вероятност от пътуване в чужбина. Ако действате смело, късметът е ваш. Недейте да мислите твърде много, рискувайте повече. Днес може да си намерите нови приятели и да спечелите прилична сума пари. В любовта най-после нещата ще се раздвижат във ваша полза. Очаква ви някакво специално събитие, което ще ви изненада приятно. Разделете отговорностите за работа и семейство поравно, за да има баланс и всички да са доволни. Ако трябва да си оправите зъбите или ви предстои хирургическа интервенция, днес е денят. Ако ви се е натрупала умора, днес на всяка цена отделете време за почивка. Обърнете внимание и на семейството си, не го пренебрегвайте.

Зодия Водолей

Енергията ви е положителна, което е предпоставка за хубав ден. Очакват ви похвали и материални стимули. Ако сте творци, днес ще получите вдъхновение. Любовните и делови отношения ще разцъфнат така, както искате. Направете нещо ново и полезна, за да подобрите тонуса и здравето си. Опитайте нови процедури, които не сте пробвали досега. Дайте повече внимание на семейството си, защото то има нужда от вас. Хубав ден, в който успехът ви зависи от вас.

Зодия Риби

Днес е ден, в който са възможни сътресения и конфликти. На всяка цена се дистанцирайте от тях, защото ще ви навредят. Някой близък до вас човек може да направи голяма грешка, но вие ще се опитайте да го вразумите и го предпазете. Съсредоточете се в работата, която има да свършите. Ако работите с пари, днес ще ви върви в изчисленията. Ако имате на сърце някой, с когото искате да бъдете, но досега той не ви отговаря на чувствата, днес може да настъпи обрат във ваша полза. Опитайте се да го предразположите. В работата може да ви поласкаят и да ви намекнат за повишение. Ако някой прекалява със забележките по ваш адрес, не му обръщайте внимание и си премълчете. Наблегнете повече на здравето си.
Дневен хороскоп 18 септември 2019 ви дава точни напътствия как ще протече вашия ден.

 

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.