Дневен хороскоп 18 септември 2020
Дата на публикуване: 13.09.2020
дневен хороскоп 18 септември 2020

Дневен хороскоп 18 септември 2020 ви вещае ден, в който настроението ще е покачено. Ще вършите нещата със желание, защото знаете, че скоро ви предстои заслужена почивка. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 18 септември 2020 в петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Днес е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Зодия Телец

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Ще Ви върнат голям заем. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Близнаци

Голям процент от Близнаците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 18 септември 2020 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Лъв

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Вечерта се посветете на семейството си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Дева

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. В петък се движете повече и планирайте срещи. Деви, днес ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 18 септември 2020 петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Днешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Грижете се добре за здравето си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Стрелец

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не проваляйте работата си. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете оптимисти.

Зодия Козирог

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днешният ден ще е печеливш. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Водолей

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Нямате желание за активна работа. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Риби

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Рибите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Днес трябва да избягвате споровете.

Източник: Знаците

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Месечен хороскоп октомври 2021

Месечен хороскоп октомври 2021

Месечен хороскоп октомври 2021 ви вещае период, през който ще настъпят промени при някои зодии. Не прибързвайте с взимането на решения. Започваме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп октомври 2021 за Овните октомври ще бъде месец на любовта. Звездите ще ви...

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Дневен хороскоп 29 септември 2021

Дневен хороскоп 29 септември 2021

Дневен хороскоп 29 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да намерите начин да бъдете себе си. Отпуснете се и така ще действате по-уверено. За повечето зодии денят ще е спокоен, а за някои дори и скучен и монотонен. Намерете време да се видите с някой стар...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.