Дневен хороскоп 18 септември 2020
Дата на публикуване: 13.09.2020
дневен хороскоп 18 септември 2020

Дневен хороскоп 18 септември 2020 ви вещае ден, в който настроението ще е покачено. Ще вършите нещата със желание, защото знаете, че скоро ви предстои заслужена почивка. Започваме със Зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 18 септември 2020 в петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Днес е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Зодия Телец

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата Ви и на възможността да постигнете целите си. Не се ядосвайте. Ще Ви върнат голям заем. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Днес е по-добре да не пътувате.

Зодия Близнаци

Голям процент от Близнаците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Рак

Според нашия дневен хороскоп 18 септември 2020 днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Зодия Лъв

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Вечерта се посветете на семейството си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Зодия Дева

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. В петък се движете повече и планирайте срещи. Деви, днес ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Зодия Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Зодия Скорпион

Според нашия дневен хороскоп 18 септември 2020 петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Днешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Грижете се добре за здравето си. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Зодия Стрелец

Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не проваляйте работата си. В днешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Бъдете оптимисти.

Зодия Козирог

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Днешният ден ще е печеливш. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Зодия Водолей

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Нямате желание за активна работа. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Бъдете внимателни в действията си.

Зодия Риби

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Рибите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания. Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен. Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Днес трябва да избягвате споровете.

Източник: Знаците

Още новини
Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка Робева. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на атаката на легендарната треньорка Нешка Робева. Припомняме, че Робева бе афектирана от случилото се с ансамбъла ни след завършилото...

повече информация
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Advertisements
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.